Beste gewaardeerde klant van Designbouw!

06-12-2012

 

Beste gewaardeerde klant van Designbouw,

U bent één van de vele die voor Designbouw gekozen heeft betreft het renoveren van uw woning. Heeft u kunststof kozijnen, een dakkapel of bijvoorbeeld een voordeur. Elk product van Designbouw heeft haar eigen waarde en bij elk product telt de ervaring van de klant, ofwel UW ervaring.

Renoveren kan een grote investering zijn in uw woning en is bedoeld voor meerdere redenen, zoals comfort, waardevermeerdering van uw woning, het verbeteren van de kwaliteit van uw woning of omdat het gewoon mooi kan zijn. Voor ons is het belangrijk om te weten of de investering die u door Designbouw heeft gemaakt daadwerkelijk aan uw wensen heeft voldaan of nog voldoet.

Ook minder positieve berichten (klachten) zijn welkom. Wanneer uw ervaring minder positief is mag u altijd contact met ons opnemen of deze “klachten” in de enquête verwerken, dan gaan we samen kijken naar een passende oplossing.

Gelukkig tot heden hebben we in 10 jaar tijd vele klanten bij gemaakt met o.a. onze kunststof kozijnen. Toch bundelen we graag alle ervaringen over de producten van Designbouw van onze klanten samen. Hiervoor willen we u drie minuten van uw tijd vragen. De antwoorden uit de enquête zijn van grote waarde voor ons en hopen daarom ook op uw medewerking.

Hier vindt u de enquête van Designbouw.

Hartelijk dank voor de genomen moeite.

 

Tot ziens!

Designbouw

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App