De kosten van kunststof kozijnen

30-07-2014

Steeds meer mensen en steeds meer nieuwbouw woning gaan over op kunststof kozijnen. Ze gaan lang mee, zijn van uitstekende kwaliteit, ze zijn erg makkelijk in onderhoud en de kleur blijft langer mooi. Andere soorten kozijnen kunnen snel slijten, zijn vaak minder van kwaliteit en je bent vaak veel geld kwijt aan onderhoud. Eens in de zoveel tijd moeten de kozijnen dan overgeschilderd worden om de kleur mooi te houden. Kunststof kozijnen van Designbouw hebben nog veel meer voordelen! Door verschillende dichtingen in de kozijnen hebt u geen last van vocht, door de constructie van de kozijnen zijn ze geluiddempend en het lichtinval is optimaal dankzij de transparantie van het isolatieglas (Hr++). Het is dan ook vanzelfsprekend dat de kosten van kunststof kozijnen als een investering gezien moten worden.

De kosten van kunststof kozijnen zijn snel terugverdiend

U hebt er misschien al wel een keer over nagedacht of u de kosten van kunststof kozijnen wilt dragen. Het kan zijn dat u van die gedachte af bent gestapt vanwege de dure investering. Het is inderdaad een eenmalige dure investering, maar waar mensen vaak niet bij stil staan is dat het zich vanzelf weer terug verdiend. Dat is vanwege het makkelijk onderhoud; alleen een sopje volstaat, dus u bent geen geld kwijt aan een schilder of aan verf. Ook hebben kunststof kozijnen een zeer goede isolatie waardoor u minder kwijt bent aan stookkosten, wat weer veel geld bespaart op uw energierekening. Daarbij gaan kunststof kozijnen jarenlang goed mee en heeft u er veel plezier van. Kunststof kozijnen zijn er in talloze houtdesigns en kleuren. Genoeg keuze dus om een design uit te kiezen die perfect bij uw woning past. Daarnaast hanteert Designbouw in het berekenen van de kosten van kunststof kozijnen altijd een concurrerende prijs.

kozijnen 300x185De kosten van kunststof kozijnen

U voelt zich veiliger met kunststof kozijnen

Nog een reden waarom de kosten van kunststof kozijnen een goede investering zijn, is vanwege de veiligheid die de kunststof kozijnen te bieden hebben. Het zal inbrekers sneller weren, omdat inbreken via kunststof kozijnen tijdrovend is en daarbij veel te lastig. Daarbij maken inbrekers liever gebruik van ramen en deuren die makkelijk open te breken zijn. Onze kunststof kozijnen voldoen dan ook aan de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk Veilig Wonen.  Met kunststof kozijnen zult u zich veilig voelen in uw eigen woning.

Alles bij elkaar opgeteld vallen de kosten van kunststof kozijnen dus reuze mee, sterker nog dankzij de kwaliteiten van Designbouw levert het u uiteindelijk meer op.

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App