Designbouw en Facebook!

03-04-2013

 

Onze ervaring met Facebook.

Vanaf 2010 is Designbouw te vinden op Facebook en vanaf 2011 zijn we actief op Facebook. In ruim twee jaar tijd hebben we bijna 1000 fans gekregen. Dat betekent dat 1000 mensen ons leuk vinden en de inhoudt van onze pagina leuk vinden. Een mooie prestatie naar ons idee en waar we erg blij mee zijn!

De nieuwe vorm van mond op mond reclame is in volle gang, er wordt namelijk over Designbouw gepost op Facebook –en Twitter. Voorbeeld:

“Ze zijn net klaar, ons huis is echt prachtig geworden!!! We hebben een bord van designbouw voor onze raam staan, want ik durf best reclame te maken, voor deze harde werkers die alles echt prachtig hebben afgewerkt en schoon hebben achter gelaten. Ik wil Dirk en Gerrit dan ook met nadruk nog even bedanken, voor hun inzet. Mijn complimenten!!?”

Dit is toch fantastisch! In bovenstaand bericht worden o.a. onze monteurs Dirk en Gerrit persoonlijk bedankt voor hun vakmanschap. Zij zijn niet erg actief met Facebook, maar zullen hier zeker van op de hoogte worden gesteld.

Bedankt Facebookfans.

Groet,

Designbouw

 

 

 

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App