Designbouw Enschede kozijnen

06-04-2013

Designbouw Enschede

Designbouw levert verschillende producten, variërend van kunststof kozijnen en deuren tot horren. Voor elke renovatie aan uw huis kunt u terecht bij Designbouw. Ons team van experts staat dag en nacht tot uw beschikking. Designbouw is gevestigd in Enschede en al jaren specialist in renovaties door heel Nederland. Designbouw heeft beschikking over een eigen fabriek waardoor wij u de hoogst mogelijke kwaliteit van de producten kunnen bieden en een concurrerende prijs.

 

Kunststof kozijnen en dakkapellen van Designbouw

De producten van Designbouw zijn kwalitatief goede producten en voldoen aan verschillende kwaliteitseisen, waaronder de eisen die gesteld worden door het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Kunststof kozijnen van Designbouw hebben een groot aantal voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Zo zijn de kunststof kozijnen onderhoudsvrij, zijn ze waarde vermeerderend, geven ze een hoog rendement en hebben een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. U kunt bij Designbouw bovendien kiezen uit 64 verschillende kleuren waardoor uw kozijnen altijd bij de rest van het huis passen. Hebt u een donkere zolderkamer? Met een kunststof dakkapel van Designbouw is dat verleden tijd. De eerder genoemde voordelen zijn ook op de dakkapellen van toepassing en bovendien gebruikt Designbouw de nieuwste technieken bij het vervaardigen van de kunststof dakkapellen.

 

Goede ventilatie zorgt voor een prettig woonklimaat

Het is erg belangrijk dat u uw huis goed ventileert. Niet alleen voor uw woning, maar ook voor uw eigen gezondheid. De Designbouw kunststof kozijnen en dakkapellen zorgen voor een goede ventilatie, maar heeft u wel eens een hordeur/raamhor overwogen? Zo kunt u op warme dagen uw woning ventileren en houdt u ongedierte buiten de deur. U kunt hierbij kiezen uit een inzet hor, een raamrolhor of een vaste raam hor. Voor elk type raam heeft Designbouw een geschikte hor. G

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App