Designbouw Enschede

14-03-2013

Designbouw Enschede is kunststof kozijnen specialist. De redenen om voor kunststof kozijnen van Designbouw te kiezen zijn duidelijk; 10 jaar garantie, geen aanbetaling nodig, lange levensduur, bestand tegen alle soorten weer, nauwelijks onderhoud nodig, optimale isolatie, inbraakwerend, in veel soorten design verkrijgbaar (ook in houtstructuur) en ga zo maar door.

Wat kunt u verwachten van Designbouw?
Designbouw bestaat inmiddels meer dan 10 jaar, sinds 2002. Sinds 2002 is er erg veel veranderd binnen de markt, waaronder de verschillende technieken. Door vanaf het begin actief mee te gaan in de markt is Designbouw uitgegroeid tot een betrouwbare en erkende onderneming die u volledig kan ondersteunen bij het verbouwen van uw huis.

Designbouw werkt al jaren succesvol samen met Schüco, die bijdragen aan de kwalitatieve kunststof Schüco kozijnen die Designbouw plaatst voor haar klanten. Deze samenwerking zorgt voor een geweldig resultaat voor de klanten van Designbouw, te zien in onze Fotogalerij.

De kunststof kozijnen worden in Enschede in eigen fabriek geproduceerd. De kozijnen worden op maat gemaakt en zijn stuk voor stuk topkwaliteit. Designbouw heeft alle processen in eigen beheer, waaronder het adviseren, inmeten, fabriceren en plaatsen.

Een impressie van Designbouw Enschede

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App