Designbouw Enschede renovaties

05-04-2013

Renovaties door Designbouw Enschede

Designbouw is al jarenlang dé specialist in het renoveren van uw huis. Speciale aandacht ligt bij ons in het leveren van kunststof kozijnen. Als u op zoek bent naar nieuwe kunststof kozijnen, bent u bij Designbouw Enschede aan het juiste adres! Designbouw is gevestigd in Enschede, maar uiteraard kunnen wij uw bestelling leveren door heel Nederland. Of u nu nieuwe kunststof kozijn wilt, nieuwe terrasdeuren, een dakkapel, gevelbekleding, zonnewering of een hor, bij Designbouw houden we rekening met al uw wensen en komen we samen met onze experts tot een prachtige renovatie van uw huis.

 

Designbouw in de media

De afgelopen tijd heeft Designbouw flink aan haar naamsbekendheid gewerkt. Zo kan het zijn dat u ons bijvoorbeeld voorbij heeft zien komen in het RTL4 programma Lifestyle Xperience. Op de website van Lifestyle Xperience kunt u het programma indien gewenst terugkijken, waarin concrete informatie wordt gegeven over de mogelijkheden op het gebied van kunststof kozijnen, terrasdeuren en zonwering. Bekijk ook de foto’s van Designbouw Enschede. Designbouw Enschede is elk jaar weer aanwezig op de Huishoudbeurs in Utrecht. In de stand van Designbouw kunt u bij de experts van het team terecht voor gerichte vragen.

 

Meldt u nu aan en krijg een cheque ter waarde van € 100

Overweegt u een renovatie aan uw huis en bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Designbouw? Via deze website kunt u zich aanmelden voor een cheque ter waarde van €100 voor u en voor iedere nieuwe potentiële klant die u bij ons meldt. U kunt op onze website ook direct een afspraak maken met een van de adviseurs van Designbouw. Deze kan in de avonduren bij u thuis langskomen om samen met u te bekijken welke mogelijkheden er zijn en wat Designbouw voor u kan betekenen. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen aangeven en kan onze adviseur u de gang van zaken bij Designbouw uitleggen.

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App