Designbouw ervaring

13-03-2013

Bij het kiezen van een bouwbedrijf kijkt u vanzelfsprekend naar de ervaring van deze partij. Designbouw heeft jarenlange ervaring als bouwbedrijf en heeft dan ook tal aan referenties om u te laten zien dat wij de aangewezen partij zijn voor o.a. kunststof kozijnen. Onze kunststof kozijnen worden geleverd met 10 jaar garantie en u hoeft geen aanbetaling te doen.

Ervaring Designbouw

88% van de klanten van Designbouw beveelt Designbouw aan. De ervaring met onze medewerkers en dienstverlening is goed en het eindresultaat is prachtig. Deze cijfers komen uit een enquĂȘte die voorgelegd en ingevuld is door meer dan 300 mensen. Kortom, dit geeft de zekerheid dat Designbouw een weloverwogen keuze is voor de verbouwing van uw woning.

Dankzij onze jarenlange ervaring en het rechtstreekse contact met onze opdrachtgevers, garanderen wij een perfect eindresultaat voor elke klus. Wij werken samen met u de mogelijkheden uit voor het traject en de uiteindelijke uitvoering wordt gepland, zodat u weet wat u kunt verwachten.

De eerste stap is een persoonlijk gesprek. De ervaring is dat zo’n gesprek erg veel invloed heeft op het verdere verloop van het project. Onze adviseurs zullen met u alle nodige onderdelen doorlopen om te weten te komen welke wensen er zijn. Op basis van deze informatie wordt er een voorstel gedaan voor het project.

Of het nu een klein project of groot project is, Designbouw biedt haar ervaring aan.

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App