Designbouw ervaringen

Zoals bij elk bedrijf zijn de ervaringen en meningen van klanten verdeeld, net als bij Designbouw.

Designbouw verwerkt dagelijks de ervaringen van klanten door middel van persoonlijk contact, een enquête of een telefoontje. Dit allemaal om u een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden. Uw mening telt!

Zie hieronder een uitkomst uit meer dan 300 ervaringen met Designbouw, waaruit blijkt dat 86% Designbouw aanbeveelt:

[frm-graph id=90]

Een geweldige Designbouw ervaring van Kim Loostra

Onlangs had ik een nieuw dakkapel nodig voor mijn huis. Ik had alle vergunningen op orde en de gemeente had ja gezegd tegen mijn voorstel. Ik had ook het geld al rond dus nu moest ik nog een bedrijf vinden die dat dakkapel voor mij wilde plaatsen. Ik vond Designbouw via het Internet en zag dat er goede reacties waren op dit bedrijf. Het zou mijn eerste Designbouw ervaring worden dus ik was benieuwd. Ik had ze gebeld voor een offerte en ze kwamen langs om te kijken. Dat was de eerste positieve Designbouw ervaring. Ze namen het allemaal erg serieus en gingen weer weg nadat ze de offerte bij mij hadden achtergelaten. Ik besloot het erop te wagen en ging voor de Designbouw ervaring. Nou, ik was niet teleurgesteld. Ze waren erg snel met het produceren en installeren van de dakkapel. Binnen twee weken zat deze er helemaal in. Mijn Designbouw ervaring was geweldig. Ik zag dat bepaalde dingen niet helemaal geweldig waren dus ik belde ze op om te vragen of ze het wilden repareren, en dat deden ze kosteloos. Ook weer zo’n goede Designbouw ervaring.

Ik raad iedereen de Designbouw ervaring aan

Ik was erg tevreden over Designbouw en mijn Designbouw ervaring was dan ook erg goed. Ik kan iedereen aanraden om dit bedrijf eens te proberen als u een grote bouwklus heeft. De Designbouw ervaring is een unieke ervaring die je krijgt als een bouwbedrijf piekfijn werk aflevert en een uitstekende service heeft, zoals alleen bij Designbouw mogelijk is.

Probeer het zelf ook

Onhoud uzelf niet van een Designbouw ervaring maar neem nu contact op met Designbouw. Zijn kunnen u alles vertellen over hun producten en hun service. Wacht daarom niet langer en ga nu zelf ook voor de Designbouw ervaring.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App