Designbouw kozijnen

16-03-2013

Designbouw: leverancier van kunststof kozijnen en meer

Designbouw staat bekend als de grootste renovatiespecialist van Nederland. Al meer dan 10 jaar fabriceert en monteert Designbouw kunststof kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, (terras)deuren en nog veel meer. De afgelopen tijd heeft Designbouw zich over een aantal klussen voor RTL 4’s televisieprogramma Lifestyle Xperience ontfermd en ook stonden wij met een stand op de Huishoudbeurs. Ons team van experts kan u service op maat leveren. Het aanpassen van uw huis is immers een grote investering. Duidelijkheid en betrouwbaarheid staan bij Designbouw dan ook hoog in het vaandel.

 

Kwaliteitswaarborg

Designbouw heeft beschikking over een eigen fabriek. De door u bestelde kunststof kozijnen komen rechtstreeks hier vandaan. Op deze manier kunnen wij u de best mogelijk kwaliteit bieden. Bovendien zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen wij onze prijzen aantrekkelijk houden. Onze kozijnen hebben een tijdloos design. U kunt bij Designbouw uw kunststof kozijnen ook in houtdesigns bestellen. Alle producten van Designbouw hebben niet alleen een kwaliteitswaarborg, maar ze voldoen ook aan de eisen voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen ten aanzien van inbraakwerende ramen en deuren.

 

De werkwijze van Designbouw

U heeft de knoop doorgehakt en besloten om voor een aanpassing aan uw huis aan te brengen. Of het nu gaat om een dakkapel, het aanbrengen van zonwering of terrasdeuren: het team van Designbouw kan u in dit proces begeleiden. Een van de Designbouw adviseurs kan thuis bij u langskomen voor een kennismaking. Wij kunnen dan uw huis bekijken de opties met u doorspreken. Na het inmeten van uw order, wordt de bestelling geplaatst. De levering duurt ongeveer twee tot twaalf weken. Een van de montageteams van Designbouw komt uw product bij u thuis monteren. Uiteraard geeft Designbouw u een garantie op uw product. Details hierover kunt u vinden op onze website.

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App