Deuren, in alle geuren en kleuren

14-05-2014

Er was een tijd dat kunststof deuren een onaantrekkelijke uitstraling hadden en dat de stevigheid te wensen overliet. De keuze in designs en kleuren was vroeger beperkt. Met zo’n goedkoop uitziende, weinig stabiele deur maakt u weinig indruk als mensen door die deur uw huis binnenkomen. Kunststof deuren zijn dan wel makkelijk in onderhoud, maar het is geen wonder dat mensen vroeger toch meestal voor traditioneel hout kozen.

Kunststof deuren, de tijden zijn veranderd

Die tijd ligt echter achter ons. Kunststof deuren zijn in de loop der jaren verder doorontwikkeld tot aantrekkelijke producten die echt meerwaarde kunnen geven aan uw huis. Als u kiest voor deuren van Designbouw hebt u niet alleen ruime keus op het gebied van kleuren, design en uitstraling, maar kiest u ook voor hoogwaardige kwaliteit, stabiele constructie en goede isolatie-eigenschappen. Of  u nu een moderne nieuwbouwwoning hebt of een statig ouder pand, Designbouw heeft zo’n grote variëteit aan designs en kleuren dat ook voor uw woning deuren gevonden kunnen worden die uw woning helemaal af maken. Ook als u houdt van de traditionele look & feel van hout, dan hebben wij deuren met een houtstructuur die van een afstand niet van hout te onderscheiden zijn. De eigenschap van kunststof deuren dat zij vrijwel onderhoudsvrij zijn is gebleven; er komt geen kwast aan te pas, een emmer met een sopje volstaat en houtrot is verleden tijd.

buitendeurDeuren, in alle geuren en kleuren

Ons sierbeslag maakt uw deur helemaal af

Naast ruime keuze in deuren hebben wij tevens een ruim assortiment aan sierbeslag. Voor elk type deur en voor elke smaak is het juiste beslag bij Designbouw verkrijgbaar. Wij bieden verschillende stijlen en verschillende materialen die de juiste finishing touch bieden voor uw deur. Designbouw kan met u meedenken over welke deur en welk sierbeslag passen bij het type woning dat u heeft.

Alles is mogelijk bij Designbouw

Wij bieden in totaal wel 64 kleuren en talrijke designs, er is geen woning zonder een passende deur van Designbouw. Alles wordt gefabriceerd en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Designbouw maakt gebruik van hoogwaardig kunststof dat zeer stabiel is en over goede isolerende eigenschappen bezit. Uw deur is erg solide en omdat uw deur zo mooi aansluit bij de rest van uw huis (Designbouw heeft zo’n grote keuze aan deuren dat wij dat kunnen garanderen) maakt u een goede indruk bij bezoekers zodra ze uw huis binnenkomen. Tevens gaan kunststof deuren lang mee en behouden hun kleurechtheid uitstekend.

Met de eersteklas deuren van Designbouw zijn het goedkope uiterlijk en gebrekkige stevigheid die kunststof deuren vroeger hadden, definitief verleden tijd. Dat gekoppeld aan de positieve eigenschappen die inherent zijn aan kwalitatief hoogstaande kunststof deuren, zijn er genoeg redenen om te kiezen voor de stijlvolle en solide deuren van Designbouw boven een traditionele houten deur.

Mocht u nog twijfelen en stiekem denken dat houten deuren toch een betere indruk maken, breng dan eens een bezoek aan onze showroom, dan brengen wij u op andere gedachten.

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App