Een dakkapel op maat

Meer ruimte en zonlicht in huis! Geen probleem met een dakkapel van Designbouw. Het is nu eenvoudiger dan ooit om uw woning te verrijken met een dakkapel. De voordelen zijn overduidelijk, van een kleine en stoffige zolder naar een mooie, ruime en in zonlicht badende kamer geschikt voor al uw wensen. Of u nu verlangt naar een nieuwe slaap-, werk- of studiekamer, verhuizen of een uitgebreide verbouwing is niet nodig. Wilt u uw woning vergroten en uw woonplezier versterken? Kies dan voor kwaliteit en vakkundigheid.

Dakkapel op maat voor uw huis

Designbouw kan u niet alleen helpen met een nieuwe dakkapel, ook uw oude van hout gemaakte dakkapel kan door ons eenvoudig en kwalitatief vervangen worden. De dakkapellen van Designbouw worden gemaakt van hoogwaardig en milieuvriendelijk kunststof. Beschikt u al over een oude houten dakkapel? Dan zal u zeer waarschijnlijk al bekend zijn met de nadelen hiervan. Hout moet om de zoveel jaren geschilderd worden, de kleuren vervagen en als het onderhoud niet of te weinig is gebeurd, is er een grote kans dat u al na enkele jaren de dakkapel in zijn geheel moet vervangen.

Designbouw weet dat dit beter kan en levert u dakkapellen die niet alleen zeer mooi en functioneel zijn, maar ook zo goed als onderhoudsvrij.

De vele voordelen die een dakkapel van Designbouw u geeft

Dat een dakkapel u veel meer ruimte en licht schenkt zal u duidelijk zijn, maar om hier ten volste van te profiteren is het van belang dat u kiest voor de beste kwaliteit in product en in aanleg. Hier komt Designbouw aan te pas. Door zelf de fabricage van de dakkapellen te verzorgen, als wel de aanleg, bent u verzekerd van een door en door kwalitatief product.

Een dakkapel naar uw wensen

Designbouw geeft u een ruime keuze aan kleuren en structuur voor uw dakkapel. Natuurlijk wordt de dakkapel op maat gemaakt naar uw specifieke mogelijkheden en wensen. Als wij al uw wensen duidelijk hebben gaan wij over tot de fabricage. Hieruit komt een prefab dakkapel die via een kraan op uw woning wordt geplaatst. De installatie duurt vaak niet langer dan enkele uren. U zit dus niet dagen in de rommel en kunt vrijwel gelijk genieten van uw nieuwe ruimte.

Wij staan klaar voor u als u nog vragen heeft of als u gelijk wilt beginnen. Neem gerust contact met ons op.

dakkapel 300x111Een dakkapel op maat

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App