Een Designbouw klacht wordt snel behandeld

16-04-2013

Designbouw is een professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in renovaties. Wij hebben al tien jaar ervaring en hebben alleen ervaren, professionele werknemers in dienst. Wij leveren niet alleen de beste kunststof producten, maar ook betrouwbaarheid en duidelijkheid. Tot noch toe hebben we enorm veel positieve reacties gekregen op ons werk. Dit is te lezen onder kopje ‘ervaringen’ op onze website. Als er echter een klacht is, verzekeren wij u ervan dat deze snel wordt afgehandeld. U stelt uw vertrouwen in ons en wij zullen daar absoluut geen misbruik van maken. U hoeft bij ons dan ook nooit een aanbetaling te doen. U stelt vertrouwen in ons, dan vertrouwen wij u andersom ook.

Duidelijkheid met Designbouw

Wij streven ernaar om alles zo open, eerlijk en duidelijk mogelijk te maken. Dit doen wij vanaf het allereerste contact tot en met de oplevering van uw order en erna. Wij hechten namelijk veel waarde aan service en afterservice. Mocht u ons nodig hebben, staan wij altijd voor u klaar. In tegenstelling tot andere aanbieders beschikken wij over een eigen fabriek en een landelijke dekking. Op die manier hebben wij zelf de controle over de productie en kwaliteit van onze producten. Wij staan dan ook voor vakmanschap, kwaliteit, betrouwbaarheid en garanderen u jarenlange plezier van onze producten.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u met ons kennismaken? Onze adviseur komt gratis een adviesgesprek houden bij u thuis. Hierin bespreken we vrijblijvend uw wensen en neemt de adviseur een kijkje in uw huis. Als u akkoord gaat neemt onze technische dienst contact met u op en kunnen wij zelfs uw vergunningen regelen. Wij nemen u graag alle zorg uit handen. Vrijblijvend advies? Vul dan uw naam, telefoonnummer en vraag in op onze website en wij bellen u terug.

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App