Een veranda verandert uw hele tuin en huis!

20-05-2014

Op uw terras kunt u lekker buiten zitten en genieten van uw tuin. Helaas komen er in Nederland regelmatig flinke regenbuien voor en dan bent u gedwongen om binnen te zitten, ondanks dat de temperatuur misschien wel heel lekker is. Ook moet u met een open terras elke keer uw tuinmeubilair naar binnen halen, omdat door de regen uw kussens kunnen gaan schimmelen en het hout van uw tuinstoelen kan gaan rotten.

Met een veranda of terrasoverkapping geïnstalleerd door Designbouw, haalt u veel meer plezier uit uw tuin. In deze blog vertellen wij meer over de voordelen van een veranda en over de kwaliteit van de hoogwaardige veranda’s van Designbouw.

 

Geniet meer van uw tuin met een veranda

Met een veranda of terrasoverkapping kunt u bij een regenbui rustig buiten blijven zitten. U wordt dan niet meer nat en bij warm weer koelt de lucht een beetje af als het regent. Dat kan erg aangenaam zijn als het hoogzomer is. Omdat het in Nederland regelmatig regent en u zonder veranda dan naar binnen moet, verhoogt een veranda het plezier dat u aan uw tuin beleeft aanzienlijk. Met een veranda tovert u uw tuin om van iets, waar u alleen in de zomer wat aan hebt, in een plek waar u elk seizoen van het jaar van kunt genieten.

Ook hoeft uw tuinmeubilair ‘s nachts en bij slecht weer niet meer naar binnen, omdat het niet meer nat wordt. Geen gesleep meer met stoelen en kussens, u kunt uw tuinmeubels met een gerust hart buiten laten staan en hoeft u niet meer druk te maken over houtrot en kussens die vies worden of zelfs gaan schimmelen.

Met een veranda zult u merken dat u meer van uw tuin gaat genieten. Een veranda voegt dus echt iets toe aan uw woning.

 

Met de kwaliteitsveranda’s van Designbouw zit u goed

Designbouw biedt fraaie kunststof veranda’s van de hoogste kwaliteit. Kunststof veranda’s zoals die door Designbouw worden gefabriceerd zijn in allerlei kleuren, maten en design te verkrijgen en geven een even fraai aanzicht als een houten veranda’s. Daarnaast zijn ze beter beschermd tegen de elementen. Kunststof veranda’s rotten niet en de verf bladdert niet af. Onze kunststof veranda’s hebben een enorm lange levensduur en vergen nauwelijks onderhoud. Af en toe schoonmaken met eens sopje volstaat.

Designbouw kan een veranda of terrasoverkapping precies naar uw wensen fabriceren. Welke maat terras u ook hebt of welk design of kleur u ook wilt, alles is mogelijk. Met onze materialen is het ook mogelijk om de look & feel van een houten veranda nauwkeurig na te bootsen. Qua uiterlijke schoonheid doen onze eersteklas veranda’s niet onder voor houten veranda’s en u hebt er veel langer plezier van met veel minder onderhoud.

 

Neem contact met ons op, dan kunnen we u vertellen wat we voor u kunnen betekenen om meer plezier te halen uit uw tuin en uw tuin om te toveren tot het meest geliefde plekje van uw huis, alle seizoenen lang. Kies voor kwaliteit, kies voor een veranda van Designbouw!

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App