Designbouw Enschede

133400 300x168Designbouw Enschede

Enschede is met 160.000 mensen het centrum van het Oosten. Een plek waar veel ondernemers zich huisvesten en zich ontwikkelen door de vele creativiteit die aanwezig is in de regio. Veel vernieuwingen, tolerantie en vrijheid zorgen voor snelle ontwikkeling van de verschillende bedrijven.

Enschede is altijd al een bruisende stad geweest. Een open sfeer die iedere bezoekers ontvangt met open armen. Designbouw is mede daarom gevestigd aan de Euregioweg 308, te Enschede. De Euregioweg 308 in Enschede bevindt zich in Glanerbrug, een dorp gelegen aan de grens tussen Nederland en Dutisland.

Vanuit Enschede bedient Designbouw als kunststof kozijnen specialist haar klanten met plezier. Designbouw werkt samen met haar klanten door rechtstreeks contact en overleg over beslissingen. Deze beslissingen kunnen gaan over bijvoorbeeld de invulling van een deel van de woning of een oplossing als een dakkapel.

U kunt met Designbouw in Enschede vrijblijvend een afspraak maken om uw wensen te bespreken. Eén van de adviseurs van Designbouw komt graag bij u langs voor een goed gesprek over de renovatie van uw woning. Een gesprek is vrijblijvend en verplicht u tot niets meer dan aanwezig te op de besproken datum en tijd. Vanuit dat gesprek wordt dan besloten of Designbouw iets voor u of uw gezin kan betekenen.

Designbouw werkt uitsluitend met kunststof kozijnen en geen houten kozijnen. Dit vanwege de vele voordelen van kunststof. De kunststof kozijnen echter wel in houtdesign verkrijgbaar, zodat u als nog deze authentieke look kunt geven aan uw ramen.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App