Gevelbekleding

Veel houten gevelbekleding kan na verloop van tijd kromtrekken. U moet het goed onderhouden en elke vijf jaar schilderen om ervoor te zorgen dat het niet lelijk wordt en gaat rotten. Met onze Keralit® gevelpanelen heeft u deze problemen niet. Ze zijn gemaakt van gerecycled kunststof en compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Met andere woorden: onze gevelbekleding is volledig onderhoudsvrij. U kunt kiezen uit talloze kleuren natuurgetrouwe houtstructuren. Zowel de verkoop, productie als wel de montage hebben wij in eigen beheer, dus u hoeft niet bang te zijn voor enig kwaliteitsverlies door derden.

Onze gevelbekleding is uitermate geschikt voor toepassing bij renovatieprojecten in de woningbouw. Denk aan gevelafwerking, dakrand, dakoverstek, boeiboord, gootafwerking, luifel, puivulling en borstwering. Voor een mooi aanzicht kan de gevelbekleding zonder naden in maximale lengten van zes meter worden gemonteerd.

Keralit® gevelbekleding voldoet aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen. Door het gebruik van gerecycled kunststof wordt het milieu ontlast. Want ook dat is denken aan de toekomst.

Gevelbekleding geeft u deze voordelen:

  • Gerecycled kunststof
  • Ongevoelig voor vocht of warmte
  • In talloze kleuren beschikbaar
  • Ook in houtstructuur
  • Productie & montage door Designbouw

gevelbekleding 195x118Gevelbekleding

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App