HVL kozijnen offerte

U denkt er over om kunststof kozijnen te nemen, echter bent u bang dat het er minder mooi uit ziet dan houten kozijnen. Daar hoeft u niet meer bang voor te zijn, want u kunt tegenwoordig uw kozijnen in allerlei kleuren krijgen. Daarnaast is het met de huidige techniek geen probleem om een houtnerf in het materiaal te verwerken. En als meest recente ontwikkeling is het nu ook mogelijk om een zogenoemde HoutVerbindingLook te nemen. Hierdoor ogen uw nieuwe kozijnen als houten kozijnen die ambachtelijk gemonteerd zijn.  Designbouw biedt u geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw HVL kozijnen.

Uw offerte voor HVL kozijnen kan gedaan worden op een moment dat u uitkomt

Designbouw heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, en daarom komen wij graag bij u thuis op een tijdstip dat u uitkomt. Dan kunnen wij volledig vrijblijvend een offerte opstellen aan de hand van uw wensen voor HVL kunststof kozijnen. Wij kunnen deze offerte natuurlijk niet opstellen in de showroom, omdat uw kozijnen maatwerk zijn. Onze advieurs komen graag bij u langs, ook in de avonduren.

Hoe gaat designbouw aan het werk?

Designbouw plaatst al ruim 10 jaar kunststof kozijnen. Als u akkoord gaat met de offerte voor uw HVL kozijnen, dan worden ze opgemeten door onze ervaren inmeters. Hierna zullen wij uw kozijnen op maat maken in onze eigen fabriek in Enschede. Dit betekent dat uw HVL kozijnen perfect zullen passen wanneer wij ze monteren. En dat uw kozijnen van de hoogst mogelijke kwaliteit zullen zijn. Om dit te bereiken maken wij gebruik van het duitse topmerk Schüco, en van modern isolatieglas (HR++). Dit zorgt ook voor een optimale lichtinval (doorlatingscoëfficiënt 1,9). Daarnaast zijn onze kozijnen inbraakbestendig, ze voldoen aan de eisen voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Neem vandaag nog contact op met designbouw voor een offerte voor uw HVL kozijnen

Wilt u ook genieten van de voordelen van HVL kozijnen voor een goede prijs? Maak dan gebruik van het contact formulier op onze website. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken, zodat onze adviseurs bij u op bezoek kunnen komen. We gaan dan om de tafel zitten en gaan het hebben over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. In overleg met u zullen wij volledig vrijblijvend een offerte met u opstellen voor uw HVL kozijnen. Wanneer u overgaat tot een koopovereenkomst, dan kunnen de nieuwe HVL kozijnen geplaatst worden. Dit gebeurt binnen 2 tot 12 weken na het afsluiten van deze overeenkomst. Beslis daarom nu!

 

82x115 kunst draaikiep mondiplus thermo 300x300HVL kozijnen offerte

 

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App