HVL kozijnen plaatsen

Wanneer u overweegt om kunststof kozijnen te laten plaatsen, denk dan ook aan de HVL-variant. HVL kunststof kozijnen verschillen van andere kunststof kozijnen vanwege de zogenaamde HoutVerbindingLook. Als u ook nog kiest voor een houtnerf in het materiaal, dan zijn uw nieuwe kozijnen niet te onderscheiden van houten kozijnen. Laat daarom vakkundig HVL kozijnen plaatsen door Designbouw.

HVL kozijnen laten plaatsen door Designbouw

Kies voor Designbouw om uw HVL kozijnen te laten plaatsen, omdat u natuurlijk het liefst in zee gaat met een betrouwbare partner die al ruim 10 jaar ervaring heeft met het plaatsen van kunststof kozijnen. Wij beschikken over onze eigen fabriek in Enschede en werken alleen met de beste materialen. Onze leverancier is het Duitse topmerk Schüco. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van HR++ glas. Na deze investering zult u direct in uw portemonnee merken dat uw stookkosten beduidend lager zullen zijn. Daarnaast zal uw huis ook meer inbraakwerend zijn, omdat wij uitsluitend HVL kozijnen plaatsen van de hoogste kwaliteit. Onze kozijnen beschikken allemaal over het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Een offerte aanvragen voor het plaatsen van HVL kozijnen

Er zijn genoeg bedrijven die kunststof kozijnen plaatsen, die direct op internet al een offerte opstellen. Designbouw kiest voor een andere methode, wij vinden namelijk dat wij geen eerlijke offerte kunnen opstellen zonder de locatie eerst met eigen ogen te zien. Wij komen graag langs voor een volledig vrijblijvend gesprek, waar wij een eventuele vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Wij komen langs wanneer u dat uitkomt, of dit nou overdag is of tijdens de avonduren. Wanneer u besluit om in zee te gaan met Designbouw, komen wij uw nieuwe HVL kozijnen natuurlijk zo spoedig mogelijk plaatsen, de levertermijn kan al na 2 weken zijn.

Waarom kunststof kozijnen?

Er zitten veel voordelen aan het plaatsen van HVL kunststof kozijnen boven houten kozijnen. Ten eerste zijn kunststof kozijnen ontzettend gebruiksvriendelijk, denk hierbij aan onderhoud: bij onze kunststof kozijnen is een zacht doekje met een simpel sopje voldoende, in plaats van schuren en schilderen. Ten tweede isoleren kunststof kozijnen beter, vooral met HR++ glas. Vervolgens zijn kunststof kozijnen veiliger, standaard plaatsen wij HVL kozijnen die over het Politie Keurmerk Veilig Wonen beschikken. Er kleven eigenlijk geen nadelen aan kunststof kozijnen meer, want ze zijn op het oog bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen, vooral wanneer u HVL kozijnen laat plaatsen.

Neem daarom nu nog contact op met Designbouw om een afspraak te maken voor een volledig vrijblijvend gesprek. Kies voor Designbouw als uw betrouwbare en professionele partner voor uw renovatie.

2043 219x300HVL kozijnen plaatsen

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App