HVL kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen boven traditionele houten kozijnen. Zo bieden de eersteklas kunststof kozijnen van Designbouw, gecombineerd met ons HR++ glas, uitstekende warmte- en geluidsisolatie en zijn ze arm in onderhoud. U veegt het vuil en het stof zo van de kozijnen af met een doekje en een schoonmaaksopje, u hoeft de kozijnen nooit te schilderen en het hout gaat niet rotten of kromtrekken. De kunststof kozijnen van Designbouw zijn tevens inbraak werend, ze voldoen aan de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit zijn slechts enkele van de positieve eigenschappen die goede kunststof kozijnen bieden. Door deze eigenschappen winnen kunststof kozijnen steeds meer aan populariteit.

Desondanks twijfelen sommige mensen om kunststof kozijnen aan te schaffen, omdat ze hechten aan het uiterlijk en de uitstraling van hout. Nu bestaan kunststof kozijnen met het uiterlijk van hout al langer, zelfs de kenmerkende houtnerf kan aanwezig zijn. Er is echter een nieuwe techniek op de markt gekomen, namelijk HVL (HoutVerbindingLook), waardoor uw kunststof kozijnen het uiterlijk en de uitstraling van hout nog meer benaderen.

Wat is HVL op kunststof kozijnen?

HVL is de nieuwste trend op het gebied van kunststof kozijnen. Het is een hoekverbinding die aan de buitenkant oogt als een traditionele rechte verbinding zoals gebruikelijk is bij houten kozijnen. Aan de binnenkant is het een onzichtbare lasverbinding. Het effect van HVL op kunststof kozijnen is dat uw kunststof kozijnen nog meer dan vroeger op houten kozijnen lijken. U moet er met de vinger overheen gaan om het verschil te voelen, want op het oog lijkt het precies alsof uw kozijnen van hout zijn, zeker nu de hoekverbinding er ook hetzelfde uitziet als bij houten kozijnen. HVL op kunststof kozijnen is een ideale nieuwe ontwikkeling voor mensen die zich hechten aan de esthetische uitstraling van hun woning.

Met kunststof kozijnen met HVL krijgt u geen opgedeelde of gekoppelde kozijnen met dubbele stijlen, maar kunt u meerdere soorten en vormen kozijnen uit één stuk krijgen. Het resultaat is precies het uiterlijk en de uitstraling van hout, gecombineerd met alle positieve eigenschappen van kunststof kozijnen. Dus met HVL op kunststof kozijnen hoeft het uiterlijk geen belemmering meer te zijn om te kiezen voor kunststof kozijnen, zeker niet als u ook nog kiest voor kozijnen met een gesimuleerde houtnerf.

hvl designbouwHVL kunststof kozijnen

Designbouw biedt HVL aan op haar kunststof kozijnen

Designbouw kan deze nieuwe technologie leveren op haar kunststof kozijnen. Wij kunnen u hier meer over vertellen in een vrijblijvend gesprek. Daarin kijken wij naar uw woonsituatie, bespreken wij uw wensen en kunnen wij u laten zien hoe HVL op kunststof kozijnen er in de praktijk uitziet. Tevens kunnen wij dan een gespecificeerde, vrijblijvend offerte op maat voor u maken. Kies voor kunststof kozijnen die alleen nog op de tast zijn te onderscheiden van hout, met kunststof kozijnen met HVL van Designbouw.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App