Kosten kunststof kozijnen

08-07-2014

Zit u na te denken over of u kunststof kozijnen moet nemen? Zijn uw oude houten kozijnen aan vervanging toe, misschien door houtrot? Wilt u af zijn van het schilderwerk? Ontstaan er langzaam kieren, waardoor de isolatie verslechterd is?

De voordelen van kunststof kozijnen zijn inmiddels bekend. Kunststof kozijnen van Designbouw, gecombineerd met ons HR++ glas, bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie voor uw woning. Tevens hoeft u nooit meer te schilderen; af en toe afnemen met een sopje is voldoende. Houtrot en kromtrekkend hout behoren tot het verleden en door de vakkundige afwerking van Designbouw zijn nergens kieren te vinden en die komen er ook niet.

Tevens zijn onze kozijnen inbraak werend, zij beschikken over het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Een prettig idee. Wanneer u kiest voor kunststof kozijnen van goede kwaliteit, geplaatst door een professionele aanbieder zoals Designbouw, werken deze kozijnen waard vermeerderend voor uw woning. Handig voor als u uw huis nog eens in de verkoop wilt zetten.

Designbouw biedt kunststof kozijnen in alle soorten en maten, waaronder kunststof kozijnen met het uiterlijk van hout. Voor elke woning en elke smaak hebben wij passende kozijnen in ons assortiment.

Maar misschien maakt u zich zorgen over de kosten van kunststof kozijnen, besef dan dat het eigenlijk niet gaat over kosten, maar over een investering.

De kosten van kunststof kozijnen, een investering

Toch twijfelen veel mensen of ze wel moeten overgaan op kunststof kozijnen. Ze hikken dan aan tegen de kosten. Voor mensen met een kleinere beurs kan het ook problematisch zijn. De kosten van kunststof kozijnen moeten echter gezien worden als een investering.

U moet daarnaast ook bedenken dat houten kozijnen ook geld kosten; aan de verf die het kost om ze telkens te schilderen en omdat ze sneller vervangen moeten worden. Tevens zijn houten kozijnen slechter geïsoleerd, waardoor uw energierekening verhoogd wordt.

Dus zeker als uw kozijnen aan vervanging toe zijn, kunt u het beste kiezen voor kunststof kozijnen. Het is een eenmalige investering, maar daarna verdient deze zich langzaam maar zeker terug. U bespaart op energiekosten en verf en u bespaart ook tijd aan onderhoud. Tevens brengt uw woning dan meer op wanneer deze in de verkoop gaat.

Dus moeten uw kozijnen vervangen worden of wilt u geld en tijd voor onderhoud besparen en uw huis beter isoleren? Kies voor topkwaliteit kunststof kozijnen van Designbouw, vakkundig op uw huis geplaatst door onze vaklieden.

Kiezen voor Designbouw betekent kiezen voor kwaliteit

Designbouw werkt met het wereldmerk Schüco, dat tot de absolute top behoort op het gebied van kunststof kozijnen. Deze kozijnen worden gefabriceerd en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Vervolgens worden ze vakkundig en met oog voor detail op uw woning geplaatst. De afwerking is onberispelijk; er zullen geen kieren, kitresten of sporen van uw oude kozijnen achterblijven. Zo behaalt u een optimale winst ten opzichte van de kosten van de kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen van Designbouw zijn een investering die zich dubbel en dwars terugverdienen. U kunt de mogelijkheden bekijken op onze site en een vrijblijvend gesprek aanvragen. Bekijkt u ook de fraaie foto’s eens van de kunststof kozijnen die wij bij onze klanten hebben geplaatst. Investeer in de toekomst van uw woning met kunststof kozijnen van Designbouw! Wilt u weten wat de kosten van kunsten kozijnen zijn, vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

kozijnen 300x185Kosten kunststof kozijnen

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App