Kozijnen vervangen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Gaat het hout bijvoorbeeld rotten? Of wilt u eindelijk eens van al dat schilderwerk af zijn? Overweeg dan eens om te kiezen voor kunststof kozijnen. Moderne kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, schilderen is niet nodig, af en toe afnemen met een sopje is voldoende. Daarnaast kennen kunststof kozijnen van de kwaliteit die u vindt bij Designbouw uitstekende isolerende eigenschappen. Gecombineerd met ons HR++ glas houden deze kozijnen de elementen buiten en bieden ze ook goede geluidsisolatie. Ook van vocht zult u geen last hebben door de vakkundige afdichting door onze vaklieden. Met kunststof kozijnen behoren houtrot en kromtrekkend hout tot het verleden. Kunststof kozijnen van Designbouw zijn waardevermeerderend voor uw woning, wat van pas kan komen als u uw huis nog eens wilt verkopen.

Kortom, zijn uw kozijnen aan vervanging toe, dan zijn kunststof kozijnen een uitstekende keuze.

 

Volop designs en kleuren bij Designbouw

De tijd dat u bij kunststof kozijnen slechts weinig keus had op het gebied van designs en kleuren ligt achter ons. Voor elk type huis en elke smaak heeft Designbouw passende kozijnen. Kies qua vormgeving bijvoorbeeld voor klassiek of elegant en kies elke kleur die u maar hebben wilt. Houdt u misschien van het uiterlijk van hout? Designbouw biedt kunststof kozijnen die qua uiterlijk niet te onderscheiden zijn van hout, zelfs de kenmerkende houtnerf zit erin.

De kunststof kozijnen van Designbouw zijn van het topmerk Schüco en worden gefabriceerd en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Ook voor bijzondere vormen, zoals ronde of schuine kozijnen, draaien wij onze hand niet om. Na de fabricage worden de kozijnen door onze vaklieden nauwkeurig en met oog voor detail op uw huis geplaatst, waarbij bijzondere zorg wordt besteed aan een onberispelijke afwerking. Het resultaat is verbluffend, u vindt geen sporen meer terug van uw oude kozijnen en er zijn geen beschadigingen aanwezig.

Designbouw biedt ook degelijk hang- en sluitwerk en luchtroosters voor optimale ventilatie. Kozijnen van Designbouw zijn tevens veilig; onze kozijnen bezitten het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

De kunststof kozijnen van Designbouw zijn mooi en dat blijven ze ook. U krijgt bij Designbouw langdurige garantie op de kleurechtheid van de kozijnen. Met kunststof kozijnen van Designbouw bent u voor lange tijd verzekerd van fraaie kozijnen die weinig onderhoud vergen en uitstekende warmte- en geluidsisolatie bieden.

Ondanks al die voordelen kent Designbouw scherpe prijzen en hoeft u geen aanbetaling te doen; u betaalt pas na montage.

 

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

U kunt bellen met ons gratis nummer, 0800 33 744 62, voor vrijblijvend advies, of het contactformulier op onze site invullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die Designbouw biedt op het gebied van hoogwaardige kunststof kozijnen. Tevens kunnen wij dan een offerte op maat voor u maken. Tot ziens bij Designbouw, dé specialist in kunststof kozijnen.

designbouw klachten designbouw 300x225Kozijnen vervangen

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App