Kunststof deuren en kozijnen

Designbouw, de specialist in kunststof deuren en kozijnen

Designbouw is dé renovatiespecialist van Nederland. Wij kunnen in elk type woning, en ook bijvoorbeeld voor woonboten en garages, kunststof deuren en kozijnen inbouwen in allerlei designs en kleuren. In totaal bieden wij voor kunststof kozijnen 64 kleuren, onder andere kozijnen waarbij de look & feel van hout nauwkeurig wordt nagebootst. Het HR++ isolatieglas dat wij gebruiken zorgt voor een optimale licht inval. Wij kunnen desgewenst ook draai/kiepramen inbouwen in de kozijnen, deze worden onberispelijk ingebouwd en afgewerkt. Daarnaast is het plaatsen van luchtroosters is mogelijk, dit zorgt voor goede ventilatie die bijdraagt aan een goede gezondheid. Deze luchtroosters zijn tevens erg geluidsarm dankzij de geluiddempende suskasten.

Onze kunststof kozijnen worden geproduceerd en op maat gemaakt in onze eigen fabriek. De kunststof kozijnen gaan ruim 50 jaar mee en zijn onderhoudsvriendelijk. Ze hoeven alleen schoongemaakt te worden, u hoeft ze nooit te schilderen. Bij Designbouw, de specialist in kunststof deuren en kozijnen, krijgt u tevens 10 jaar garantie op de kleurechtheid van de kozijnen. De kozijnen worden nauwkeurig geplaatst en strak en kitloos afgewerkt. De kwaliteit en de vakkundige montage en afwerking zorgen ervoor dat de kunststof kozijnen van Designbouw de waarde van uw huis vermeerderen. Tevens bespaart u op energiekosten door de uitstekende warme-isolatie van onze kozijnen. Onze kozijnen bevatten naast hun warmte-isolatie ook een zeer goede geluidsisolatie. Onze kunststof kozijnen dragen ook bij aan de veiligheid, zij beschikken over het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

 

Designbouw, ook voor kunststof deuren

Naast kozijnen heeft Designbouw ook een grote collectie aan kunststof deuren in allerlei kleuren, types en designs. Ook voor de stijl van uw woning hebben wij passende deuren. Deze deuren zijn van de hoogste kwaliteit en worden afgewerkt met mooi deurbeslag dat bij de rest van uw woning past. Deze deuren beschikken over een goede isolatie en ze zijn zeer stabiel. Ook kunststof schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden, evenals kunststof tuin- en terrasdeuren, die als het ware het gevoel van buiten naar binnen brengen. Uw kunststof deuren zijn mooi en blijven mooi, u hoeft alleen een sopje te gebruiken voor het onderhoud, er komt geen schuurpapier of kwast aan te pas.

 

Met kunststof deuren en kozijnen van de hoogste kwaliteit en het mooiste design, perfect gemonteerd en afgewerkt en geleverd tegen een gunstige prijs, mag Designbouw zich met recht dé specialist in kunststof deuren en kozijnen noemen.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App