Kunststof kozijnen Amsterdam

Denkt u aan het aanschaffen van kunststof kozijnen voor uw woning in Amsterdam? Amsterdam kent veel oudere woningen met houten kozijnen die kunnen gaan rotten of kromtrekken en elke keer geschilderd moeten worden. Maar ook voor nieuwere woningen zijn kunststof kozijnen een goede oplossing; ze dragen bij aan een goede warmte- en geluidsisolatie en zijn zeer onderhoudsarm.

Designbouw levert kunststof kozijnen in o.a. Amsterdam in allerlei kleuren en materialen. Voor elk type woning in Amsterdam leveren wij kunststof kozijnen. Mocht u een klassiek huis bezitten en denken dat kunststof kozijnen afbreuk doen aan het klassieke, authentieke karakter van uw woning, dat geldt niet voor de kunststof kozijnen die Designbouw biedt. Zo kunnen wij kozijnen leveren die de look & feel van houten kozijnen tot in hoge mate benaderen, voor het oog lijkt het precies op hout. Heeft uw woning misschien een of meerdere schuine of ronde vensters? In onze fabriek kunnen wij deze vormen op maat voor u fabriceren. Of u nu een klassiek oud Amsterdams pand beschikt of een nieuwere woning, Designbouw kan de perfecte kunststof kozijnen in Amsterdam leveren voor elke woning.

Voordelen kunststof kozijnen in Amsterdam

Mocht u een oudere woning bezitten die van nature minder goed geïsoleerd is, dan kunnen de kozijnen van Designbouw, gecombineerd met ons HR++ glas, bijdragen aan een betere warmte-isolatie. Ook voor een nieuwere woning is dit de moeite waard. Tevens houden onze kozijnen en ons glas het lawaai van het drukke Amsterdamse verkeer voor een groot deel buiten. Daarnaast behoren schilderen en houtrot tot de verleden tijd. U neemt af en toe de kozijnen af met een sopje, meer hoeft u niet te doen.

De kunststof kozijnen van Designbouw zijn van het wereldmerk Schüco, de absolute topper op het gebied van kunststof kozijnen. Wij fabriceren en maken deze kozijnen op maat in onze eigen fabriek. Ze worden vervolgens vakkundig op uw huis geplaatst, met de uiterste aandacht voor detail en voor de integriteit van uw woning. U hoeft niet bang te zijn voor lelijke kitresten, kieren die tocht doorlaten of sporen van uw oude kozijnen. Hebt u een oudere, klassieke Amsterdamse woning en wilt u voorkomen dat deze schade oploopt? Designbouw gaat uiterst behoedzaam te werk en zorgt ervoor dat uw klassieke woning niet beschadigt tijdens het vervangen van de kozijnen.

Ook in Amsterdam kennen de kunststof kozijnen van Designbouw een lange levensduur en behouden langdurig hun mooie kleur; u krijgt bij ons langdurige garantie op de kleurechtheid. Het Nederlandse weer en de uitstoot van het verkeer krijgen geen vat op uw kunststof kozijnen in Amsterdam.

Kies voor kunststof kozijnen in Amsterdam en maak een afspraak

Wat voor type woning u ook bezit in Amsterdam, kunststof kozijnen geleverd door Designbouw zullen u lang plezier geven. Wilt u weten wat wij kunnen doen voor u en uw woning? Vraag op onze site een vrijblijvend gesprek aan, dan bekijken wij uw situatie en bespreken we de mogelijkheden met u. Elke woning in Amsterdam knapt op van de kunststof kozijnen van Designbouw!

designbouw enschede renovaties designbouw 300x225Kunststof kozijnen Amsterdam

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App