Kunststof kozijnen Haarlem

De voordelen van kunststof kozijnen zijn inmiddels bekend: ze bieden goede warmte- en geluidsisolatie, ze zijn onderhoudsarm, gaan lang mee en verhogen de waarde van uw huis. Maar veel mensen met een klassieke en oudere woning zijn nog wat huiverig, omdat ze bang zijn dat kunststof kozijnen afbreuk doen aan het authentieke karakter van hun woning. Tevens kan een oud huis beschadigen als kunststof kozijnen niet op vakkundige en zorgvuldige wijze worden geplaatst.

Haarlem is een mooie stad met veel klassieke woningen. Of u nu een klassieke woning bezit in een ouder gedeelte van de stad of een nieuwer huis in een modernere wijk, Designbouw heeft ook voor Haarlem de kunststof kozijnen die bij u passen. Door onze veelzijdigheid op het gebied van het aantal kleuren en designs die wij bieden, tezamen met onze grote vakkundigheid en zorgvuldigheid bij het plaatsen, hoeft u niet bang te zijn dat uw woning beschadigt of dat het authentieke karakter van uw woning verloren gaat. Dit geldt voor nieuwere woningen, maar ook voor als u een klassieke Haarlemse woning bezit. Wilt u bijvoorbeeld het uiterlijk van hout emuleren? Designbouw biedt ook in Haarlem kunststof kozijnen met precies het uiterlijk van hout, inclusief de kenmerkende houtnerf. Ideaal voor een oudere woning.

Kunststof kozijnen in Haarlem van de beste kwaliteit

Designbouw kiest voor kozijnonderdelen van het Duitse wereldmerk Schüco, dat tot de absolute top behoort op het gebied van keuzemogelijkheden, isolerende eigenschappen, duurzaamheid en kleurvastheid. Deze kozijnen combineren wij met hoogwaardig HR++ glas, dat bijdraagt aan een nog betere isolatie en tevens een optimale lichtinval garandeert.

Onze kunststof kozijnen worden gefabriceerd en op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Enschede. Heeft uw woning misschien vensters met bijzondere vormen, zoals schuine of ronde vensters? Ons gekwalificeerde personeel kan ook deze vormen precies passend voor u fabriceren, met behulp van state-of-the-art apparatuur. Welke maat en vorm vensters u ook heeft, uw kozijnen zullen precies passen.

Bij de plaatsing wordt met de uiterste zorg te werk gegaan. Uw woning zal niet beschadigd raken en de kozijnen worden vakkundig afgewerkt, met oog voor detail. Het resultaat is een lust voor het oog; kozijnen die precies passen, zonder kieren, resten van kit of sporen van uw oude kozijnen. In het glas kunnen desgewenst allerlei kiep- en kantelramen worden geplaatst met eersteklas hang- en sluitwerk, evenals luchtroosters die zorgen voor een goede ventilatie. Door de uitstekende materialen en professionele afwerking zult u vele jaren plezier beleven aan uw fraaie kunststof kozijnen.

Meer informatie over kunststof kozijnen in Haarlem? Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over wat Designbouw kan betekenen voor het verfraaien en verbeteren van uw woning in Haarlem met kunststof kozijnen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0800 33 744 62, of via het contactformulier op onze site. Wij kunnen u een vrijblijvend gesprek aanbieden waarin uw woonsituatie bekeken wordt en de mogelijkheden besproken kunnen worden. Als u een idee heeft wat uw wensen zijn, dan kunnen we u een aantrekkelijke offerte op maat aanbieden. Elk huis knapt op van de eersteklas kunststof kozijnen van Designbouw!

Kies dus ook in Haarlem voor de kunststof kozijnen van Designbouw.

kunststof kozijnenKunststof kozijnen Haarlem

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App