Kunststof kozijnen laten plaatsen

03-06-2014

Het belang van kwalitatief hoogstaande kozijnen is voor uw woongenot en woningwaarde niet genoeg te benadrukken. Vandaag de dag bestaat er geen beter alternatief dan kunststof kozijnen. Een garantie van duurzaamheid, onderhoudsgemak en isolerende werking is simpelweg niet verkrijgbaar wanneer u nog gebruik maakt van houten kozijnen. Misschien vraagt u zich af of kunststof kozijnen qua uiterlijk wel mee kunnen komen? Een vraag die simpel te beantwoorden is. De techniek is inmiddels zo ver gevorderd dat uw kunststof kozijnen niet alleen vooruitstrevend zijn in kwaliteit, maar ook esthetisch gelijk zijn aan de houten variant.

1745632162 1357207917 1024x761Kunststof kozijnen laten plaatsen

Kunststof kozijnen

Wat zijn dan precies de voordelen van kunststof kozijnen in vergelijking met houten kozijnen? Kozijnen van hout zijn helaas gevoelig voor weer elementen zoals warm en kou, regen en wind. Dit kan opgevangen worden door regelmatig te schilderen, maar dit vereist veel tijd en geld. Zelfs wanneer u de kozijnen laat schilderen, dan nog is er de kans dat er rot ontstaat in uw houten kozijnen. Een probleem dat u niet zult hebben met kunststof kozijnen.

Kunststof is niet gevoelig voor de verschillende elementen die ernstige schade aan uw houten kozijnen toe brengen. Dit maakt dat de kunststof kozijnen van Designbouw onderhoudsvrij zijn en een kleurgarantie kennen van 10 jaar.

Kunststof kozijnen, veilig en isolerend

Koel in de zomer en warm in de winter, dat is wat u wilt in uw huis. Dit is echter alleen te bereiken wanneer u over goed isolerende kozijnen beschikt. De kunststof kozijnen van Designbouw zijn op maat gemaakt, dit betekent maximale isolatie. Om te voorkomen dat u ziek wordt, zijn er natuurlijk ook luchtroosters meegenomen in de montage voor een goede luchtcirculatie. De kunststof kozijnen van Designbouw zijn ook een veilige optie aangezien we het Politie Keurmerk Veilig Wonen op onze producten dragen.

DSC00255 1024x768Kunststof kozijnen laten plaatsen

De kunststof kozijnen van Designbouw

Een ruime keuze aan kleur en structuur voor een klassiek, modern of elegant design. Veilig, isolerend en onderhoudsvrij. De kunststof kozijnen, compleet verzorgd door Designbouw, zijn een investering wiens voordelen een gegarandeerd rendement kennen.

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App