Kunststof kozijnen Limburg

Limburg is een mooie, groene provincie met prachtig natuurschoon. Daarnaast zijn er in Limburg prachtige, karakteristieke woningen te vinden met een geheel eigen stijl en uitstraling, alsmede geheel eigentijdse woningen. Bezit u een woning in Limburg en wilt u deze verfraaien met kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit? De kunststof kozijnen van Designbouw zien er niet alleen prachtig uit door de kwaliteit van de materialen en de vakkundige plaatsing en afwerking, maar dragen ook bij aan een betere isolatie en zijn zeer arm in onderhoud. Wij vertellen u het een en ander over de voordelen van kunststof kozijnen van Designbouw in Limburg.

Designbouw biedt de beste kunststof kozijnen van Limburg

Designbouw is een bedrijf gevestigd in Enschede dat over een eigen kunststof kozijnenfabriek beschikt. Deze fabriek is de grootste kozijnenfabriek van Oost-Nederland. Met behulp van goed geschoold personeel en professionele apparatuur fabriceren wij uw kunststof kozijnen en maken deze precies op maat. Mocht u een woning in Limburg bezitten met vensters met bijzondere vormen, zoals ronde of schuine vensters, dan kunnen wij ook voor die vensters uw kozijnen precies op maat maken.

Designbouw werkt met het Duitse topmerk Schüco. De kozijnonderdelen van dit merk behoren tot de absolute wereldtop; ze beschikken over uitstekende isolerende eigensc happen en behouden zeer lang hun mooie kleur. Het door Designbouw gebruikte HR++ glas zorgt voor een optimale lichtinval en draagt verder bij aan een nog betere isolatie.

Onze Schüco kozijnen zijn beschikbaar in veel designs en kleuren, ook voor uw woning in Limburg hebben wij passende kunststof kozijnen. Bezit u een authentieke Limburgse woning waarbij houten kozijnen het mooist zijn? Geen nood, Schüco levert kunststof kozijnen met precies het uiterlijk en de uitstraling van hout, inclusief de kenmerkende houtnerf. Alleen op de tast merkt u het verschil, met het oog is het niet te zien.

Perfecte plaatsing op uw woning in Limburg

Uw kunststof kozijnen worden precies op maat gemaakt in onze eigen fabriek en vervolgens vakkundig op uw woning in Limburg geplaatst. Hierbij besteden onze vaklieden de uiterste aandacht aan een vlekkeloze afwerking; er zullen geen resten van uw oude kozijnen te zien zijn en evenmin zullen er kieren of kitresten achterblijven. Als u een oudere Limburgse woning bezit hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen, ons personeel gaat uiterst behoedzaam te werk en wij kunnen garanderen dat uw karakteristieke Limburgse huis niet beschadigd zal raken bij het plaatsen van de kozijnen.

Designbouw geeft langdurige garantie op de kleurechtheid van de kozijnen. U hoeft ze tevens nooit te schilderen, of bang te zijn voor houtrot. Af en toe de kozijnen afnemen met een sopje is voldoende, meer onderhoud hebben ze niet nodig. U zult vele jaren plezier hebben van uw kunststof kozijnen op uw Limburgse woning.

Kunststof kozijnen in Limburg? Kies voor Designbouw

Wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen voor uw Limburgse woning en over onze aantrekkelijke prijzen? Wanneer u contact opneemt kunnen wij u een vrijblijvend gesprek aanbieden. Hierbij bekijken wij uw woonsituatie en bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Wij kunnen u dan een offerte op maat aanbieden. U hoeft bij Designbouw geen aanbetaling te doen, u betaalt pas na oplevering van de kozijnen. Designbouw biedt de beste kwaliteit kunststof kozijnen van Limburg, perfect geplaatst op uw woning! Geniet van vele jaren woonplezier met de kunststof kozijnen van Designbouw.

P1010109Kunststof kozijnen Limburg

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App