Kunststof kozijnen Utrecht

Wilt u kunststof kozijnen laten plaatsen op uw woning in Utrecht? Of u nu een modern pand bezit in één van de nieuwere wijken van Utrecht of een oudere, klassieke Utrechtse woning, Designbouw kan u van dienst zijn met perfect bij uw woning passende kozijnen van de hoogste kwaliteit. Door onze grote variëteit aan kleuren en designs hebben wij ook voor uw woning in Utrecht de juiste kunststof kozijnen die geen afbreuk zullen doen aan het authentieke karakter van uw huis. Daarentegen zult u uw woning juist verfraaien en in waarde laten stijgen.

De beste kunststof kozijnen voor Utrecht

Designbouw biedt u de beste kwaliteit kunststof kozijnen in Utrecht tegen een gunstige prijs. Wij maken gebruik van het Duitse topmerk Schüco, dat superieure kwaliteit biedt op het gebied van duurzaamheid, kleurvastheid en isolatie. Wij combineren deze kozijnen met hoogwaardig HR++ glas, voor een optimale lichtinval en een nog betere isolatie. Onze kozijnen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Enschede. De professionele apparatuur en ons gekwalificeerde personeel zorgen ervoor dat uw kozijnen precies zullen passen. Ook voor ronde of schuine kozijnen draaien wij onze hand niet om; ook deze kozijnen kunnen precies passend door onze vaklieden worden gefabriceerd.

Schüco kozijnen zijn in zo veel kleuren en designs leverbaar dat ook voor uw woning passende kozijnen gevonden kunnen worden. Dit geldt ook voor als u een klassieke Utrechts pand bezit. Wilt u misschien kozijnen die net op hout lijken? Schüco biedt kozijnen aan, inclusief kenmerkende houtnerf, die het uiterlijk van hout tot in hoge mate benaderen.

De kozijnen worden met de uiterste zorg op uw woning geplaatst. U hoeft niet bang te zijn dat uw woning daarbij beschadigd wordt. Ook bij oudere woningen worden de kozijnen met de uiterste zorg gemonteerd en wordt schade voorkomen. Er wordt veel zorg besteed aan een vlekkeloze afwerking, zonder kitresten, kieren of sporen van uw oude kozijnen. Het resultaat is een lust voor het oog. Kozijnen schilderen, houtrot en kromtrekkend hout behoren tot het verleden en de mooie kleur blijft langdurig behouden; hierop krijgt u langdurige garantie. U bent minder tijd kwijt aan onderhoud, uw woning is beter geïsoleerd en stijgt in waarde.

 Wij vertellen u graag meer over kunststof kozijnen in Utrecht

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw kunststof kozijnen in Utrecht? In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer hierover en kunnen we u een offerte op maat aanbieden. Neem dus contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Elke woning in Utrecht knapt op van de kunststof kozijnen van Designbouw.

kozijn8 175Kunststof kozijnen Utrecht

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App