Kunststof kozijnen zonder aanbetaling

13-08-2014

Denkt u erover om kunststof kozijnen op uw huis te laten plaatsen? Een verstandige keuze: kunststof kozijnen gaan lang mee, verhogen de waarde van uw woning en geven u meer woonplezier. U bent minder tijd kwijt aan onderhoud, doordat u de kozijnen nooit hoeft te schilderen. Daarnaast zal uw energierekening dalen, doordat kunststof kozijnen goede isolerende eigenschappen bezitten. Dit scheelt ook voor de hoeveelheid verkeers- en straatlawaai die uw huis binnenkomt, mits u tenminste kiest voor kozijnen met goed isolerend HR++ glas, zoals Designbouw u kan leveren.

Om het uiterlijk hoeft u het ook niet te laten, Designbouw biedt zoveel kleuren en designs dat er gegarandeerd kozijnen tussen zitten die bij uw smaak en uw woning passen. Mocht u van het uiterlijk van houten kozijnen houden, dan kan dat ook geregeld worden: Designbouw biedt kunststof kozijnen die het uiterlijk van hout nauwkeurig benaderen, er zit zelfs een houtnerf in! Alleen op de tast kunt u het verschil nog merken. Bij Designbouw betaalt u pas als de klus klaar is, kunststof kozijnen zonder aanbetaling dus.

 

Kunststof kozijnen zonder aanbetaling, Designbouw maakt het mogelijk

Een nadeel van veel bedrijven die kunststof kozijnen leveren en plaatsen is dat zij een flinke aanbetaling vragen. Kijkt u dus voor u met een bedrijf in zee gaat, of het een betrouwbare partner is die goed werk levert. Als u om wat voor reden dan ook ontevreden bent over het resultaat, dan bent u in ieder geval de aanbetaling al kwijt en zie dat dan maar eens terug te krijgen. Er zijn zelfs louche partijen die er met uw aanbetaling vandoor zouden kunnen gaan!

Designbouw is een betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen die geen aanbetaling vereist. U betaalt pas na de montage. Een fijn idee.

Designbouw levert de beste kwaliteit kunststof kozijnen van het Duitse topmerk Schüco. Deze kozijnen zijn, zoals gezegd, leverbaar in vele designs en elke kleur die u maar wilt. Zij worden vakkundig geplaatst door onze vaklieden met de uiterste zorg voor detail. Het resultaat is oogstrelend en u zult jarenlang plezier hebben aan uw kunststof kozijnen. Wij gebruiken naast de beste kwaliteit kozijnen ook hoogwaardig HR++ glas met uitstekende isolerende eigenschappen. Daarbij kunnen wij allerlei extra opties leveren zoals kiep-/kantelramen, goed ventilerende luchtroosters en fraai en degelijk hang- en sluitwerk. U zult tevreden zijn met het resultaat en onze kunststof kozijnen worden zonder aanbetaling gemonteerd. Pas als u tevreden bent is de klus geklaard.

Bespreek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek

Bij de Designbouw kunt u dus zonder aanbetaling kunststof kozijnen laten plaatsen. Een garantie in kwaliteit en service.

Wilt u meer weten over wat Designbouw voor u kan betekenen? Wij kunnen u meer vertellen in een vrijblijvend gesprek. Daarin wordt uw woonsituatie bekeken en vertellen wij u alles over de mogelijkheden. Vervolgens kunnen wij u een offerte op maat aanbieden. Uw kunststof kozijnen zonder aanbetaling, Designbouw maakt het mogelijk.

aff kozijn 1 150x150Kunststof kozijnen zonder aanbetaling!

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App