Kunststof schuifdeuren

Kunststof schuifdeuren van Designbouw; een passende oplossing voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten. Voor het creëren van licht en ruimte zijn kunststof schuifdeuren een ideale oplossing, voorwaarde is wel dat deze van hoge kwaliteit zijn en vakkundig worden geïnstalleerd. Hier komt Designbouw om de hoek kijken. Wanneer u overweegt om uw woning te verrijken met onze schuifdeuren dan bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product. Een product dat zich in haar kwaliteit laat kenmerken door degelijkheid, schoonheid, laag in onderhoud en duurzaamheid.

Voor elke situatie de juiste deuren.

 

De diversiteit aan woningen wordt overschaduwd door de diversiteit aan inwoners. Dit betekent dat er geen maat oplossingen bestaan als het om kunststof schuifdeuren gaat. Designbouw onderkent dit. Om aan uw specifieke wijze te voldoen hebben wij een werkwijze die gericht is op het vervullen van uw wensen. Zo kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs, deze zal samen met u kijken wat u wenst en wat er mogelijk is. Belangrijke elementen met betrekking tot uw schuifdeuren zoals kleur en plaatsing worden meegenomen in het advies.

Verschillende wensen, zelfde kwaliteit

 

Daar waar Designbouw rekening houdt met uw specifieke wensen en mogelijkheden leveren wij onder geen beding in op de kwaliteit van onze producten. Wij beschikken over een eigen fabriek die uw kunststof schuifdeuren voor u op maat maken. Dit betekent dat uw deuren gegarandeerd van hoge kwaliteit zijn en op maat gemaakt voor uw specifieke situatie.  Deze werkwijze versterkt de al aanwezige kwaliteiten van uw schuifdeuren. Kunststof schuifdeuren staan al bekend om hun sterkte, gebruiksgemak en zijn vrijwel onderhoudsvrij. Dankzij de schuifdeuren van Designbouw creëert u licht en ruimte en verhoogt uw woningwaarde aanzienlijk. De aanschaf van kunststof schuifdeuren van Designbouw is daarom geen kostenpost maar een investering.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App