Kunststof specialist

Designbouw biedt allerlei kunststof onderdelen voor elk type huis

Designbouw is de grootste renovatiespecialist van Nederland en een expert op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, schuifpuien en gevelbekleding. Voor elk type woning, en ook voor bijvoorbeeld garages of woonboten, kunnen wij kunststof kozijnen en deuren plaatsen. Deze kunststof kozijnen en deuren komen uit onze  eigen fabriek en zijn van de best mogelijke kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs, zo kunnen wij de look & feel van hout uitstekend nabootsen met onze hout-achtige ontwerpen. In totaal bieden wij maar liefst 64 kleuren en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek of elegant. Designbouw is dé kunststof specialist van Nederland.

 

Voordelen van kunststof kozijnen van Designbouw

Onze kunststof kozijnen zijn geluiddempend en u zult geen last krijgen van vocht. Het moderne isolatieglas (HR++) dat wij gebruiken zorgt voor een optimale licht inval. Vakkundige gemonteerde kunststof kozijnen van de beste kwaliteit zoals Designbouw die biedt zijn waarde vermeerderend voor uw huis. Maar ook terwijl u er zelf in woont bespaart u door de uitstekende warmte-isolatie op energie en draagt u bij aan een beter milieu. Waar u ook op bespaart zijn onderhoudstijd en kosten. Kunststof kozijnen hoeven nooit geschilderd te worden, alleen schoongemaakt. Houtrot is verleden tijd en de kleurechtheid van onze kunststof onderdelen blijft lang behouden, hierop krijgt u 10 jaar garantie. De kunststof kozijnen worden door ons vakkundig gemonteerd en zonder kit afgewerkt.

 

Andere kunststof producten van Designbouw, de kunststof specialist

Naast kunststof kozijnen biedt Designbouw onder andere nog kunststof tuin- en terrasdeuren, die het gevoel van buiten naar binnen brengen. Tevens bieden wij kunststof schuifpuien, die licht- en ruimtecreërend werken. Deze kunststof deuren zijn van het Duitse topmerk Schüco. Daarnaast kunt u ook terrasoverkapping laten plaatsen door Designbouw. Op deze manier kunt u droog zitten tijdens Nederland zijn beroemde regenbuien.

Designbouw kan daarnaast ook kunststof gevelbekleding bij u plaatsen, deze gevelbekleding van het merk Keralit is van de beste kwaliteit. Onze gevelbekleding is volledig onderhoudsvrij en gaat lang mee, dus geen kromtrekkend hout meer op uw gevel.

 

Alle denkbare kunststof onderdelen voor uw huis tegen een gunstige prijs en vakkundig gemonteerd, dat is Design Bouw, de kunststof specialist.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App