Laag BTW tarief tijdelijk verlengd

29-08-2014

kunststof kozijnenLaag BTW tarief tijdelijk verlengd

De tijdelijke verlaging van het BTW op verbouwingen en renovatie die door de overheid werd ingesteld in februari 2013 om de kwakkelende bouw een steuntje in de rug te geven wordt verlengd. Zo weet Nieuwsuur te melden op 28 augustus 2014.

De BTW verlaging van 21% naar 6% was in eerste instantie bedoeld voor een periode van een jaar, maar werd eerder al verlengd tot januari 2015.

Nu is de tijd om te investeren in uw woning

Nu blijkt dus dat de overheid en de oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP tot een akkoord zijn gekomen over de begroting van volgend jaar. Ook al wordt de volledige begroting gepresenteerd met Prinsjesdag wist Nieuwsuur al te melden dat de BTW verlaging voor verbouwingen en renovaties verlengd wordt tot 1 juli 2015.

Maak samen met Designbouw gebruik van dit voordeel

Goed nieuws dus voor Designbouw en onze klanten. Deze BTW verlaging is een duidelijk signaal dat nu de tijd is voor een blijvende investering in uw woning.

Of het nu gaat om een renovatie van uw kozijnen of de aanleg van een dakkapel wij zijn uw aangewezen partner. Dankzij de verlenging van de BTW is het nu nog voordeliger om uw woning te verrijken met een renovatie of verbouwing aangeboden door Designbouw.

Bron

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App