Nieuwe kunststof kozijnen

22-07-2014

Bij het kiezen van nieuwe kunststof kozijnen wordt er vaak gekeken naar de voor- en nadelen van diverse typen kozijnen. Meestal wordt bij het kiezen van nieuwe kozijnen voor kunststof kozijnen gekozen. Dit is ook wel logisch, omdat er veel voordelen verbonden zijn aan kunststof kozijnen.

De, nieuwe,  kunststof kozijnen van Designbouw zijn ook snel te installeren in uw huis. Deze kozijnen zijn prefab, ze worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt alvorens deze worden uitgeleverd voor installatie.

Geniet van de vele voordelen van nieuwe kunststof kozijnen

Als u kiest voor nieuwe  kunststof kozijnen van Designbouw haalt u veel voordelen in huis. Deze kozijnen worden ontworpen in onze eigen fabriek en zijn tot stand gekomen door onze ervaring, wetenschap en kennis. Hierdoor bent u er zeker van dat u kiest voor nieuwe kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit.

Wij gebruiken de laatste technieken en de beste materialen voor onze kunststof kozijnen, zodat onze kozijnen gegarandeerd een lange levensduur hebben. U hoeft ze zelfs nooit meer te vervangen in uw huidige woning. Ook haalt u meer veiligheid in uw huis als u kiest voor nieuwe kunststof kozijnen, onze kozijnen zijn gekeurd volgens de laatste eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Onze nieuwe kunststof kozijnen zijn altijd voorzien van een goede ventilatie. De speciale luchtroosters van Designbouw zijn met grote zorg en de laatste technieken ontwikkeld om uw huis te voorzien van een aangename luchtdoorvoer. De roosters zijn voorzien van de beste inbraakbeveiliging, zijn insect werend en laten geen regen door, zelfs niet bij zware neerslag. Ook hoeft u niet bang te zijn voor meer geluidsoverlast, deze roosters zijn zelfs geluiddempend.

Veel keuze in kleur, design en maten

Voordat u nieuwe kunststof kozijnen van Designbouw wilt laten plaatsen, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit veel verschillende kleuren. Ook de maat en het design waar uw voorkeur naar uit gaat behoren tot de keuzemogelijkheden. Wilt u in plaats van standaard ramen kiezen voor draaiklapramen? Het is allemaal mogelijk met de nieuwe kunststof kozijnen van Designbouw.

DSC00255 300x225Nieuwe kunststof kozijnen

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App