Profiteer van de ervaring van Designbouw

15-04-2013

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw huis voor u kan renoveren?  Zoek dan niet verder. Wij van Designbouw hebben genoeg in huis om uw woning weer als nieuw te krijgen. Wij hebben kunststof kozijnen, voor- en achterdeuren, dakkapellen, kunststof schuifdeuren, gevelbekleding, tuin- en terrasdeuren, veranda’s, zonwering en horren. Bovendien zitten wij al 10 jaar in het vak en werken bij ons alleen professionele, ervaren medewerkers. U kent ons misschien wel van de huishoudbeurs of van het programma LifestyleExperience. Als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit, nauwkeurigheid en service.

Geef uw woning meerwaarde door een renovatie van Designbouw

Uw woning is uw thuis, een veilige haven waar u zich volledig op uw gemak moet voelen. De aanschaf van uw huis is waarschijnlijk de grootste aankoop die u ooit heeft gedaan, een investering die goed moet worden beschermd. Designbouw is Nederlands grootste renovatiespecialist en helpt uw een zorgvuldig onderhouden, geïsoleerde en veilige woning te krijgen. Een renovatie geeft u weer jarenlang woongenot en biedt u behoud van de waarde van uw huis. Met prachtige, onderhoudsvrije producten geeft Designbouw uw woning meerwaarde.

Alle voordelen op een rijtje

In het geval u nog uw twijfels heeft, geven wij u nu alle voordelen van een renovatie bij Designbouw op een rijtje. Ten eerste hebben wij jarenlange ervaring in het renoveren van huizen. Onder het kopje ‘ervaringen’ op onze website kunt u alle goede ervaringen van onze klanten bekijken. Ten tweede geven wij uitstekende service.  Ten derde bieden wij alleen producten van de beste kwaliteit. En tenslotte heeft u maar liefst tien jaar garantie op uw kunststof kozijnen en is er geen aanbetaling nodig. Het lijkt wel te mooi om waar te zijn! U kunt ook direct contact met ons opnemen via 0800- 3374462.

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App