Raamkozijnen vervangen

Een belangrijk element in de renovatie van een woning  is het raamkozijnen vervangen. Dat dit met oog op de toekomst moet gebeuren is vanzelfsprekend. Raamkozijnen vervangen heeft alleen zin als men kiest voor kwaliteit in zowel product als montage. Hier kan Designbouw de oplossing bieden. Wij werken vanuit een voorliefde voor de bouw en alles wat daarmee te doen heeft. Uw raamkozijnen laten vervangen door Designbouw is een garantie van kwaliteit in uw nieuwe kunststof kozijnen.

Wij werken vanuit een totaalpakket. Voor u betekent dit één aanspreekpunt en één bedrijf, Designbouw, dat alles van A tot Z verzorgd in het vervangen van uw raamkozijnen.

Raamkozijnen vervangen met Designbouw is klaar zijn voor de toekomst

Uw raamkozijnen laten vervangen door Designbouw geeft u vele voordelen naast die van de kunststof kozijnen zelf. Zo beschikken wij over de grootste kozijnenfabriek van Oost-Nederland wat het niet alleen mogelijk maakt, maar juist ons de gelegenheid geeft om uw raamkozijnen precies op maat te maken. Daarnaast worden uw raamkozijnen vervangen door één van onze eigen teams. Een vakkundige fabricage en montage zonder verlies van kwaliteit door derden.

De vele voordelen van kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn niet alleen specifiek op maat gemaakt naar uw wensen en mogelijkheden, wij maken ook gebruik van de beste producten zoals Schüco. Dit alles gecombineerd geeft uw nieuwe raamkozijnen voordelen die ongekend zijn bij de ouderwetse houten kozijnen. Er is praktisch geen onderhoud aan uw nieuwe kunststof kozijnen. Overtuigd van de door ons geleverde kwaliteit geven u bijvoorbeeld 10 jaar garantie op de kleurechtheid.

Laat uw raamkozijnen vervangen door kwaliteit

Sterk isolerend, een zeer lange levensduur en praktisch geen onderhoud zijn slecht enkele voorbeelden die het laten vervangen van uw raamkozijnen door Designbouw u kunnen geven. Als u ervoor kiest om uw raamkozijnen te laten vervangen, laat deze dan vervangen door Designbouw en ken een garantie in kwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft. Wij staan voor u klaar.

Telefoon Wes 21 9 2013 079 1024x764Raamkozijnen vervangen

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App