RTL4 op bezoek bij Designbouw

06-05-2014

Een tijd geleden kwam Anouk van Schie van LifestyleXperience langs bij Designbouw om eens beter te bekijken hoe dat nou allemaal te werk gaat in onze kunststof kozijnen fabriek.

Anouk stelt een aantal belangrijke vragen met betrekking tot de voordelen van kunststoffen kozijnen. Het team van LifestyleXperience ontvangt een uitgebreide tour door de fabriek van Designbouw en bekijkt het gehele proces. Onze eigen Charlie Jansen Eijken Sluijters staat Anouk van Schie te woord en geeft heldere antwoorden op de vragen van de beeldschone presentatrice.

Kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn geavanceerde producten die keer op keer perfect op maat uit onze eigen fabriek voortkomen. De vakmensen die wij al jaren in dienst hebben combineren moderne technieken en materialen om u het beste te leveren wat de markt te bieden heeft. Voor meer informatie over kunststof kozijnen kunt u verder lezen op de kunststof kozijnen pagina.

Onze kunststof kozijnen kunnen ook op maat worden gemaakt als prachtige tuin- en terrasdeuren. Breng uw tuin en woonkamer samen met grote glazen deuren die meer licht in uw woning brengen. Het HR++ glas wat wij voor al onze kozijnen gebruiken verzorgt optimale warmte-isolatie. Voor meer informatie over kunststof tuin-en terrasdeuren kunt u verder lezen op de tuin- en terrasdeuren pagina.

Kunststof referenties

U hoeft natuurlijk niet meteen te geloven dat wij u de beste kunststof kozijnen kunnen leveren. Laat onze voorgaande klanten een betere impressie vormen of kijk in ons uitgebreide foto portfolio van geplaatste kozijnen. Ons geleverde vakwerk spreekt boekdelen over de kwaliteit waar we uw huis mee kunnen voorzien.

Wacht niet langer met het vervangen van uw oude, houten, kozijnen. Bespaar aanzienlijk op uw energie rekening door de geweldige isolatie van ons kunststof in combinatie met het HR++ glas wat wij hierbij leveren.

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App