Schüco kozijnen

Designbouw fabriceert en levert kunststof kozijnen. In deze maken wij gebruik van het Schüco profiel. Bij Designbouw streven wij altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit, zo ook in onze kunststof kozijnen. Naast degelijkheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak staat innovatie hoog bij ons in het vaandel. Door gebruik te maken van het profiel van Schüco kozijnen zijn wij in staat om niet alleen zelf te fabriceren, maar ook de kennis en inspiratie van een gevestigd merk in te lijven in onze producten. Zo bent u als klant altijd verzekerd van een optimale invulling van uw specifieke wensen en eisen.

Een waardevolle investering

 

Waarom  zou u eigenlijk uw kozijnen laten vervangen? Onze kunststof kozijnen kennen meerdere voordelen die zich altijd uiten in een verhoogde waarde van uw woning. Ook als het aankomt op inbraakpreventie bent u met onze kozijnen verzekerd van de hoogste waarde. Sterker nog, om u zekerheid te geven in de kracht van onze kozijnen m.b.t. inbraakpreventie bevatten onze kozijnen alle eisen die gesteld worden door het Politie Kenmerk Veilig Wonen. Een keurmerk dat wij met trots dragen. Daar houdt het niet mee op, vele woningen hebben nog steeds houten kozijnen. Niet alleen zijn deze houten kozijnen veel gevoeliger voor schade en vereisen ze veel meer onderhoud, ze zijn ook in isolatie ondergeschikt aan kunststof kozijnen. Wanneer u ervoor kiest om door ons uw houten kozijnen te laten vervangen door kunststoffen dan is dat een investering die zich alleen in energiebesparende termen al laat uitbetalen.

Onze Schüco kozijnen voor ieder huis

 

Of u nu in een appartement woont in de stad of in een vrijstaande boerderij op het platteland, wij bieden met onze Schüco kozijnen maatoplossingen voor u. Vrijblijvend kan een van onze ervaren adviseurs bij u op bezoek komen om samen met u de mogelijkheden en kosten te bespreken. Uw wensen en eisen zijn onze eerste prioriteit.

 

 

 

 

 

 

 

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App