Schüco kozijnen prijzen

Als u zich enigszins hebt verdiept in de wereld van kunststof kozijnen, bent u vast de naam Schüco tegengekomen. Dit Duitse merk behoort tot de absolute wereldtop op het gebied van kunststof kozijnen. Schüco kozijnen zijn in veel designs en kleuren verkrijgbaar, vergen weinig onderhoud en bieden lange kleurechtheid en goede isolerende eigenschappen. Designbouw kiest voor topkwaliteit en kiest daarom al sinds het begin van haar bestaan voor kozijnen van Schüco. Deze kozijnen worden gefabriceerd en op maat gemaakt in onze eigen fabriek.

Als u wilt kiezen voor de beste kwaliteit, de grootste selectie aan verschillende ontwerpen en kleuren, de grootste duurzaamheid en de beste isolerende eigenschappen, dan kiest u voor Schüco. Designbouw werkt al sinds jaar en dag met Schüco, maar biedt toch verrassend gunstige prijzen voor kozijnen van dit topmerk.

 

Designbouw biedt kwaliteit en vakmanschap tegen betaalbare prijzen

Bij sommige van onze concurrenten krijgt u wel de Schüco kwaliteit, maar laat de plaatsing en afwerking te wensen over. Andere concurrenten hebben meer aandacht voor de afwerking, maar hanteren hoge prijzen. Zo niet bij Designbouw. Bij Designbouw krijgt u de kwaliteit die u van Schüco mag verwachten, maar toch tegen een betaalbare prijs. Tevens betaalt u bij Designbouw pas na plaatsing, een aanbetaling is niet nodig.

Met hoogwaardige machines en vakkundig personeel worden uw kozijnen in onze eigen fabriek op maat gemaakt zodat ze precies passen. Naast gewone vierkante of rechthoekige kozijnen zijn bij Designbouw ook allerlei bijzondere vormen, zoals schuine of ronde kozijnen, mogelijk. Houdt u niet van het uiterlijk van kunststof, maar wilt u dat uw kozijnen op hout lijken? Ook dat is mogelijk met kozijnen van Schüco, geleverd door Designbouw.

Vervolgens worden deze kozijnen met de uiterste zorg op uw huis geplaatst. Onze medewerkers zorgen voor een foutloze, onberispelijke afwerking. Het resultaat is verbluffend. De afwerking is strak en u ziet geen lelijke kitresten. Onze kozijnen blijven ook mooi. Designbouw geeft 10 jaar garantie op de kleurechtheid van Schüco kozijnen.

Desingbouw kiest uitsluitend voor kwaliteit

Designbouw kiest naast Schüco kozijnen ook voor hoogwaardig HR++ glas, dat over de beste isolerende eigenschappen bezit. Bij Designbouw kunt u tevens terecht voor prachtig hang- en sluitwerk en geluidloze luchtroosters voor goede ventilatie.

Designbouw is in de markt van kunststof kozijnen een unieke speler, omdat zij de beste materialen en vlekkeloze afwerking combineert met aantrekkelijke prijzen. Schüco kozijnen zo zorgvuldig en nauwkeurig geplaats tegen zulke lage prijzen, dat vindt u nergens anders.

a8a93acb83fed85c5da074dab6258f06 300x137Schüco kozijnen prijzen

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App