Verwachte kosten bij vervangen kozijnen

Hebt u er al eens aan gedacht om uw houten kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen? Kunststof kozijnen vergen weinig onderhoud, schilderen behoort tot het verleden, af en toe de kozijnen afnemen met een sopje is alles wat u hoeft te doen. Daarnaast kennen kunststof kozijnen goede kwaliteit wanneer ze gecombineerd worden met HR++ glas, uitstekende isolerende eigenschappen. De kou en het verkeerslawaai worden voor een groot deel buitengehouden en u bespaart aanzienlijk op energiekosten. De kunststof kozijnen van Designbouw bezitten deze positieve eigenschappen in overvloed en werken daarom waardeverhogend voor uw huis.

Veel mensen zijn benieuwd naar de verwachte kosten als ze hun kozijnen laten vervangen. Voor sommigen is het een rekensommetje: ze rekenen uit wat de kozijnen kosten en zetten dat af tegen de te verwachten energiebesparing. Wat zijn eigenlijk de verwachte kosten bij het vervangen van uw kozijnen?

 

De verwachte kosten bij vervangen kozijnen, u krijgt van ons een vrijblijvende offerte

Op sommige websites kunt u offertes laten aanvragen van verschillende bedrijven. Die kosten kunnen dan later toch weer hoger uitvallen als u toch nog extra wensen hebt, bijv. op het gebied van hang- en sluitwerk. Designbouw kiest ervoor om eerst door een medewerker persoonlijk uw woonsituatie te laten bekijken en uw wensen te bespreken, in plaats van vooraf al een offerte op te maken. Elk huis is anders en iedereen heeft andere wensen, daarom willen wij dat graag eerst met u bespreken voor we u een vrijblijvende offerte aanbieden.

Over het algemeen kunnen we stellen dat Designbouw aantrekkelijke prijzen voor kunststof kozijnen hanteert. Het zou kunnen dat u het ergens anders nog goedkoper kan krijgen, maar het is geen goed idee om aan kwaliteit in te leveren voor een lagere prijs. Designbouw werkt met het Duitse topmerk Schüco en maakt gebruik van hoogwaardig HR++ glas. Onze kunststof kozijnen zijn tevens inbraakwerend, ze voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Wanneer u een aanbieder vindt die veel goedkoper kan leveren, levert u waarschijnlijk in op de kwaliteit van de onderdelen of de montage.

Naast de eersteklas Schüco kozijnen en ons zeer goed isolerende HR++ glas kan Designbouw ook degelijk en fraai hang- en sluitwerk leveren en o.a. geluidsarme luchtroosters die een optimale ventilatie bieden. In plaats van u nu al te vertellen wat de verwachte kosten van uw kunststof kozijnen zijn, bespreken wij graag met u wat uw wensen zijn en of bijvoorbeeld dergelijke luchtroosters aan te raden zijn, alvorens een offerte op maat te maken.

Designbouw beschikt over de grootste kozijnenfabriek van Oost-Nederland, waar goed geschoold personeel uw kozijnen precies op maat maakt met behulp van hoogwaardige machines. Deze machines bieden een hoge mate van precisie die u bij sommige van de goedkoopste aanbieders niet zult vinden. Ook voor ronde of schuine vensters kunnen wij de kozijnen precies op maat maken.

Ons personeel plaatst de kozijnen vakkundig op uw woning, met de uiterste aandacht voor een zorgvuldige, vlekkeloze afwerking. Hierbij zullen geen beschadigingen aan uw woning optreden, noch zullen er resten van uw oude kozijnen te zien zijn, evenals kieren of kitresten. Het vakmanschap van onze medewerkers, tezamen met de tot op de millimeter passende kozijnenonderdelen, zorgen ervoor dat uw kozijnen een lust voor het oog zijn en dat u er vele jaren plezier van zult hebben.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Omdat Designbouw vindt dat kunststof kozijnen maatwerk zijn en iedere situatie anders is, kunnen we u niet vooraf vertellen wat de precieze kosten zijn. Dit bespreken wij graag met u in een gesprek.

Dus wat zijn de verwachte kosten bij het vervangen van uw kozijnen? Wanneer u een gesprek aanvraagt met een medewerker van Designbouw, bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden en kunnen wij u een gespecificeerde offerte aanbieden. Dan weet u precies wat u kwijt bent voor perfecte geplaatste kozijnen van topkwaliteit die aan al uw wensen zullen voldoen.

vervangen kozijnenVerwachte kosten bij vervangen kozijnen

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App