Voor- en achterdeuren

Als de deur geen binnenkomer is..

Prachtige buitendeuren in de stijl van uw woning, Designbouw biedt u een zeer ruime keuze uit kunststof deuren in alle stijlen en types. Of uw woning nu een klassieke of moderne uitstraling heeft, u zult verbaasd zijn over de mogelijkheden. Voor-, achter- en schuurdeuren zijn pas ‘af’ met mooi deurbeslag. Ook hiervoor bent u bij Designbouw aan het juiste adres. U kiest complete sets in dezelfde stijl voor een prachtig totaalbeeld.

Onze kunststof deuren zijn gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen. De kleur en structuur blijft behouden, hoe extreem het weer ook is. De panelen bieden een goede isolatie en de constructie is zeer stabiel. Bij het onderhoud komt geen schuurmachine of kwast te pas, alleen een emmer met een sopje. Uw kunststof deuren zijn mooi en blijven mooi. Daarvoor staan wij garant.

Sierbeslag & brievenbussen

Prachtig sierbeslag in de stijl van uw woning maakt de renovatie ‘af’. Wij bieden u diverse stijlen. Messing, brons of antraciet, modern, klassiek of robuust… u zegt het maar. Laat u in onze showroom inspireren.

Voordelen voor- en achterdeuren:

  • Ruime keuze in stijlen & types
  • Duurzaam
  • Hoogwaardig materiaal
  • Goede isolatie
  • Zeer stabiel
  • Onderhoudsvrij
buitendeur 195x120Voor  en achterdeuren

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App