Voorbereiden op de winter

15-10-2019

De winter komt er weer aan, dat betekent als eigen woning bezitter, dat uw stookkosten weer zullen stijgen. U heeft natuurlijk uw huis zo goed mogelijk geïsoleerd om deze kosten te drukken. Echter, om uw isolatie echt af te maken zijn kunststof kozijnen een goed alternatief voor houten kozijnen. Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatie waarde, en wanneer deze kunststof kozijnen ook nog komen met modern isolatieglas (HR++) merkt u dit direct in uw portemonnee. Designbouw kan u helpen bij het kiezen van de beste kozijnen voor uw huis, daarnaast biedt Designbouw nog een scala aan andere producten aan om uw huis te isoleren en klaar te maken voor de toekomst. Denk hierbij aan kunststof deuren of bijvoorbeeld een dakkapel. Daarom kunt u het beste samen met Designbouw uw huis voorbereiden op de winter.

Hoe u uzelf goed kunt voorbereiden op de winter

U kunt zich nu voorbereiden op de winter door nu contact op te nemen met Designbouw, dan wordt er zo spoedig mogelijk een afspraak gemaakt met u om volledig vrijblijvend een offerte op te stellen voor kunststof kozijnen, deuren, etc. Wanneer u een koopovereenkomst aan gaat zullen de nieuwe kozijnen zo spoedig mogelijk geplaatst worden. Op deze manier kunt u uzelf goed voorbereiden op de winter.

Veilig de winter in

Omdat in de winter het eerder donker wordt, en de nachten dus langer zijn, is dit bij uitstek het seizoen voor inbrekers. Omdat kunststof kozijnen standaard geleverd worden met een scala aan beschermende maatregelen is dit veiliger dan hout. Alle kunststof kozijnen die Designbouw levert voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Omdat dit standaard is zullen de meeste inbrekers een huis met kunststof kozijnen dan ook links laten liggen en kiezen ze vaker voor een huis waar ramen of deuren makkelijker opengebroken kunnen worden. Hierdoor wordt uw huis veiliger en kunt u rustiger slapen. Neem om deze redenen vandaag nog contact op met Designbouw om uw huis te laten voorbereiden op de winter.

Designbouw helpt u met voorbereiden op de winter

Designbouw biedt u hoogwaardige kunststof kozijnen, die mede dankzij HR++ glas zorgen voor een optimale isolatie van uw huis. Hierdoor kan Designbouw u helpen met het voorbereiden van uw huis op de winter. Uw huis zal goed geisoleerd en beveiligd zijn in de donkere, koude wintermaanden. Deze kozijnen zijn natuurlijk een waardevermeerdering voor uw huis, en Designbouw biedt u een goede prijs voor deze waardevermeerdering. Daarnaast, uw veiligheid staat natuurlijk bij ons ook voorop. Vergeet niet dat deze investering zichzelf terugverdient doordat u niet alleen op uw stookkosten gaat besparen, maar kunststof kozijnen kosten ook veel minder in onderhoud. Bijna altijd is een simpel sopje met allesreiniger en het befaamde gele doekje meer dan genoeg voor het onderhoud van uw nieuwe kunststof kozijnen. Schilderen en houtrot behoren tot het verleden.

Voor een volledig vrijblijvende offerte neem nu nog contact op met Designbouw!

 

entree Huis de Werve winter 300x225Voorbereiden op de winter

 

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App