Wanneer kies je voor kunststof kozijnen?

02-07-2014

Kunststof kozijnen worden steeds populairder. Inmiddels zijn de duurzaamheid en de goede isolerende eigenschappen algemeen bekend. Tevens kan je uit steeds meer designs en kleuren kiezen, waardoor er voor ieder huis passende kozijnen te krijgen zijn. Ook bijvoorbeeld voor mensen die houden van het uiterlijk van hout zijn er tegenwoordig kunststof kozijnen verkrijgbaar die de look & feel van houten kozijnen nauwkeurig nabootsen.

Toch is het nog steeds een hele investering. Misschien twijfel je of kunststof kozijnen een goede investering zijn voor jouw woning. In deze blog vertellen we het een ander over wanneer je moet kiezen voor kunststof kozijnen.

 

Kunststof kozijnen, een goede investering voor je huis

Als je van plan bent om nog een tijd in je huis te blijven wonen, maar het uiteindelijk ook weer door te verkopen, zijn kunststof kozijnen een zeer goede investering. Kunststof kozijnen van goede kwaliteit, zoals die verkrijgbaar zijn bij Designbouw, zijn waardevermeerderend voor je huis. De potentiële koper weet dat je huis kozijnen bevat die, gecombineerd met het HR++ glas dat Designbouw gebruikt, over goede warmte- en geluidsisolatie beschikken. Tevens vergen de kozijnen weinig onderhoud, ze hoeven alleen af en toe afgenomen te worden met een sopje. De koper weet dat je ze nooit hoeft te schilderen, dat ze niet gaan rotten of kromtrekken en dat de kleur lang mooi blijft.

Ga je op niet al te lange termijn je huis verkopen, maar verkeren je huidige houten of aluminium kozijnen in slechte staat? Gaat het hout rotten of is de isolatie merkbaar slecht? Dat kan kopers afschrikken. In dat geval is voorafgaand aan de verkoop mooie nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen ook een goed idee.

 

Designbouw biedt kunststof kozijnen van de allerhoogste kwaliteit

Denk je dat voor jouw huis geen passende kunststof kozijnen verkrijgbaar zijn? Designbouw heeft gegarandeerd kunststof kozijnen van de beste kwaliteit die goed bij jouw woning passen. Ook bijzondere vormen zoals schuine of ronde kozijnen kunnen bij Designbouw op maat worden gefabriceerd. Als je contact met ons opneemt kunnen wij je meer vertellen over de grote verscheidenheid aan vormen, kleuren en designs die Designbouw biedt.

Designbouw maakt gebruik van kunststof kozijnen van het topmerk Schüco. Gecombineerd met ons HR++ glas kennen deze kozijnen uitstekende isolerende eigenschappen. Tevens krijg je langdurige garantie op de kleurechtheid van de kozijnen. De door ons geleverde kozijnen zijn mooi en blijven langdurig mooi.

Ook aan het plaatsen en de afwerking biedt Desigbouw de uiterste zorg. Wij dragen zorg voor een vakkundige afwerking en een mooi resultaat.

Vraag vandaag nog een gesprek aan

Benieuwd naar de mogelijkheden en de gunstige prijzen van Designbouw? Je kunt een gesprek aanvragen, dan kijken we naar je woning en bespreken we de mogelijkheden. De bij jouw woning passende kunststof kozijnen van de beste kwaliteit, vakkundig afgewerkt en dat alles tegen gunstige prijzen, dat is de kwaliteit van Designbouw. We horen graag van je!

project img11Wanneer kies je voor kunststof kozijnen?

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App