Wat een weekje!

07-12-2012

Het was weer een interessant en spannend weekje bij Designbouw. De tijd is voorbij gevlogen en vandaag is het alweer de laatste dag van de werkweek. We gaan een wit weekend tegemoet en het wordt langzamerhand kouder. Een goed geïsoleerde woning is een ‘must’ op dit moment.

Wij, Designbouw, zijn in staat snel o.a. kunststof kozijnen op maat te fabriceren en te monteren.  Dus mocht u uw woning nog goed willen isoleren voor de kerst dan is dat mogelijk.

We hebben het alweer over de kerst en bij ons in de showroom zijn de kunststof kozijnen en kunststof deuren ook versierd met kerstversiering. Toch is het nog maar een paar dagen geleden dat de Sint ons land heeft verlaten. We hebben weer genoten van de vele kinderen die verblijd naar huis gingen met hun cadeau en het lekkere strooigoed waar we een aantal dagen van hebben kunnen snoepen.

Naast dat december is aangebroken en ook de vele feestdagen welke december kent hebben wij, Designbouw, twee mensen blij gemaakt met voetbalkaarten. Op onze facebookpagina kon iedereen die onze pagina had ‘geliked’ kans maken op kaarten voor FC Twente en Ajax. Het was weer een dolle boel op Facebook. En de winnaars, Shirley en Dennis, waren erg blij met het bericht.

Vandaag is het de vraag, met de heftige sneeuwstorm op komst waar mensen al dagen over praten, of iedereen vanavond op tijd in huis kan komen. Wij hopen voor iedereen op een goede thuiskomst en wensen allen een fijn weekend!

 

Groet ,

Designbouw

 

 

 

 

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App