Zeeuwse Gezinsbeurs

18-06-2012

Bezoek de beurs en laat u inspireren

Kom gezellig langs in de Zeelandhallen in Goes. De Zeeuwsegezinsbeurs, is een beurs waar vele verschillende bedrijven samen komen om hun producten voor jong en oud te presenteren. Een beurs vol mooie aanbiedingen en kortingen voor het hele gezin. Voor de kinderen is er genoeg vermaak, zoals bijvoorbeeld skelters en een springkussen.

Drie dagen lang zijn wij hier aanwezig, waar wij ook onze producten, van kunststof kozijnen, dakkapellen,schuifpuien tot deuren, zullen presenteren.

Design Bouw kunt u vinden op stand nummer 35.

Zeeuwse gezinsbeursZeeuwse Gezinsbeurs

Maak kennis met Design Bouw en ontvang een elektrische scooter!

Design Bouw geeft ELEKTRISCHE SCOOTERS weg! Wanneer u kennis heeft gemaakt met Design Bouw op deze beurs en een afspraak heeft gemaakt bij een van onze adviseurs, dan krijgt u van ons een elektrische scooter cadeau*. Geheel gratis!

*Actievoorwaarden elektrische scooter

Tijdens de Zeeuwsegezinsbeurs 2011 te Goes krijgen bezoekers die beschikken over een eigen huis (geen huurders) de mogelijkheid om kans te maken op een elektrische scooter. Deelname kan door middel van het laten invullen van het afspraakformulier door één van onze adviseurs op de beurs.

– Het formulier is volledig en correct ingevuld.
Uiteindelijk worden alle afspraakformulieren verzameld. Daarna wordt door middel van een lotingsysteem de winnaar van de elektrische scooter gekozen.

*Voorwaarden met betrekking tot de winnaar en de elektrische scooter;

– U zal zelf een kentekennummer moeten aanvragen, zodat u er mee over de weg mag. (Deze kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening)
– Design Bouw is niet aansprakelijk in het geval van klachten, schade en/of service gerelateerde vragen over/aan de ontvangen elektrische scooter.
– Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden
– De prijs kan niet ingeruild worden voor contanten

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App