Zonwering en horren is een zomer zonder morren!

27-05-2014

Afgelopen winter was het nou niet bepaald koud. Dit heeft als gevolg dat er een grote hoeveelheid aan wespen, vliegen en ander ongemakkelijk ongedierte wordt verwacht. Jammer dat u dan op de mooie dagen de ramen en deuren moet sluiten of genoegen moet nemen met een invasie van insecten in uw woning. Tenminste, wanneer u geen horren hebt. Misschien denkt u dat horren ondanks hun effectiviteit tegen ongemak onhandig zijn en lelijk? Niet noodzakelijkerwijze. Designbouw herkent het belang, in woonplezier, van horren en weet dit te realiseren door horren te leveren die in gemak en inbouw naar uw specifieke wensen zijn gemaakt.

Om ten volste van de zomer te genieten, zowel binnen als buiten, zijn horren alleen niet voldoende. Zonwering helpt u en uw woning te beschermen tegen de heetste momenten.  Zo is het buiten lekker zitten en binnen lekker koel.

zonneschermZonwering en horren is een zomer zonder morren!

Zonwering en horren, vergroot uw woonplezier

Vanzelfsprekend natuurlijk dat uw horren u beschermen tegen ongemak en zonwering tegen de felle zon. Minder vanzelfsprekend is de kwaliteit. Waarom zou u kiezen voor horren van lage kwaliteit? Goede horren moeten meer doen dan alleen insecten tegenhouden, goede ventilatie en gebruiksgemak zijn net zo belangrijk. Daar gaat het toch om, goede ventilatie zonder ongemak. Maar dat kan pas echt verwezenlijkt worden als de horren sterk zijn en eenvoudig te gebruiken. Designbouw levert niet alleen horren die kwalitatief hoogstaand zijn maar kan ze voor u op maat maken. Een ruime keuze aan kleuren en mogelijkheden. Waar kiest u voor: Een functionele vaste hordeur of een modieuze plissé gevouwen hor? Onze horren kunnen zelfs over een zelfreinigende functie beschikken.

Geen zon te fel dankzij onze zonwering

Natuurlijk hopen veel mensen op een mooie warme zomer, helaas is wegbranden in de felle middagzon is geen pleziertje. Wat u helpt te beschermen tegen de ergste zonnestralen is natuurlijk uw zonnewering. Niet alleen kunt u zo lekker buiten in de schaduw zitten, het vermindert ook het zonlicht binnen en beschermt uw meubels tegen verkleuring. Net als bij horren is het belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. Kwaliteit die zich laat uiten in degelijkheid, gebruiksgemak en vrije keuze in maten. Net als de horren van Designbouw zijn de mogelijkheden in de zonwering groot. Of u nu kiest voor screens of rolluiken, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos!

Dankzij horren en zonwering een ideale zomer

De zomer kent helaas enkele nadelen. Toch zijn het dankzij kwalitatieve horren en zonwering nadelen die eenvoudig op te vangen zijn. Kies voor kwaliteit en producten op maat gemaakt naar uw woning en wensen. Zo kunt u zich werkelijk verheugen op de zomer.

 

Terug naar het overzicht.

U kent ons van

Wilt u vrijblijvend advies?

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.
U kunt ook direct contact opnemen.

Ontvang onze brochure

Vul hieronder uw naam & e-mailadres in

Download nu onze App

Altijd op de hoogte met onze iPad App

Meer informatie over de Design Bouw iPad App